ATIC comprèn un conjunt d'eines de coneixement per a la generació de dades i informació veraç sobre el procés de prestació de cures d'infermeria i els seus resultats en la salut en l'àmbit individual, grupal, comunitari i poblacional.
Desenvolupat el 1992, ATIC facilita la representació íntegra del procés de prestació de cures -les observacions, els judicis clínics, els diagnòstics i els resultats- i les intervencions infermeres en els sistemes d'informació assistencials, així com la seva explotació analítica per a la seguretat clínica, els processos de millora, la investigació i la innovació en les cures de salut.
DeCS (Descriptores en Ciencias de la Salud és un diccionari de paraules claus o descriptors elaborat per la Biblioteca Virtual en Salud en tres idiomes: castellà, anglès i portuguès.
Tradueix del castellà i / o portuguès als descriptors en anglès del MESH.
DEMCAT. Diccionari enciclopèdic de medicina (versió de treball) conté més de 75.000 fitxes sobre terminologia mèdica. Cada fitxa inclou el terme i definició en català i, en la majoria de casos, també els termes equivalents en altres llengües.
NNNConsult és una eina online de l’editorial Elsevier orientada a professors, alumnes i professionals de la infermeria. Permet consultar: els diagnòstics estandarditzats de la Nanda Internacional (NANDA), els resultats de la Nursing Outcomes Classification (NOC), les intervencions de la Nursing Interventions Classification (NIC) i els vincles entre elles.
TERMCAT (Centre de Terminologia) publica en línia l'actualització del lèxic de fàrmacs, que incorpora les noves denominacions comunes internacionals de principis actius farmacèutics aprovades per l'Organització Mundial de la Salut durant l'any 2020. S'hi poden consultar noms oficials, no comercials, de principis actius, com ara: avapritinib, obiltoxaximab o onasemnogen abeparivovec, entre d'altres.
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons