Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Infermeria

Epistemonikos és una base de dades internacional sobre medicina basada en l'evidència i la presa de decisions

Conté referències i abstracts d'articles de revisions sistemàtiques extretes de PubMed, de la Biblioteca Cochrane i d'altres bases de dades. 

Accedeix-hi

Cochrane Library consta de 15 bases de dades sobre revisions sistemàtiques, resums estructurats, assaigs clínics i informes sobre tecnologia mèdica, tot orientat a l’atenció sanitària basada en l'evidència.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Health Evidence és una base de dades de revisions sistemàtiques sobre salut pública gestionada per la McMaster University (Canadà)

Distingeix tres categories de revisions: strong, moderate o weak.

Accedeix-hi

PREEVID és un base de dades de preguntes clíniques amb evidència d'àmbit espanyol
Conté més de 2.000 preguntes.
Estructura: Pregunta, Resposta, Referències, Preguntes relacionades

Accedeix-hi

PROQOLID és una base de dades de qüestionaris clínics relacionats amb la salut, la patologia, els pacients, els cuidadors. Elaborada per l’associació francesa Mapi Research Trust
De cada qüestionari ens proporciona l'autoria i les referències bibliogràfiques on va ser publicat. L'accés al text complet és per subscripció.

Accedeix-hi

DynaMed és un recurs d’informació clínica basada en l’evidència. Conté resums basats en evidències per a ús puntal de metges, estudiants de medicina, fisioteràpia i infermeria, infermers, farmacèutics, fisioterapeutes i altres professionals de la salut.

Hi trobareu les millors descripcions, recomanacions, gràfics i imatges sobre diferents especialitats: oncologia, malalties infeccioses, pediatria, obstetrícia, ginecologia, etc.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

The Joanna Briggs Institute és una plataforma de recursos sobre la pràctica clínica i cura de malalts basats en l’evidència. Aquest recurs inclou recursos de la pràctica clínica tals com: resums breus dels resultats i recomanacions d’una revisió sistemàtica, informes tècnics, protocols de revisions sistemàtiques, resums d’evidència, procediments recomanats basats en l’evidencia i fulls informatius per a usuaris.

L’Institut Joanna Briggs (JBI) és una organització líder en la promoció de la Pràctica Clínica Basada en l'Evidència (PCBE) en l'àmbit mundial.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons