Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Infermeria

Vídeos i materials docents de l'àmbit temàtic

 

Academic Earth conté cursos online que procedeixen d'universitats com ara Berkeley, UCLA, Harvard, MIT, Princeton, Stanford i Yale.  Inclou recursos d’infermeria.

Accedeix-hi

AVON-Academic Video Online recull aproximadament 68000 vídeos d’àmbit acadèmic que ofereix ProQuest. Els títols abasten la més amplia gamma d’àrees temàtiques, incloent antropologia, negocis, assessorament, cinema, salut, historia, música i més.

Academic Video Online inclou vídeos amb rellevància curricular: documentals, entrevistes, llargmetratges, actuacions, programes de notícies, demostracions, estrenes i material d’arxiu.

També hi podem trobar més de 14000 títols de l’editorial Alexander Street Press, editor electrònic de bases de dades acadèmiques.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

 

Educating Nurses Patricia Benner inclou material docent, vídeos, mòduls d’educació continuada, articles, recursos pensats des de la infermeria per a la infermeria.

Accedeix-hi

EDx és una plataforma creada per Harvard i el MIT que permet l'accés a més de 2.400 cursos online, entre els que trobareu cursos d’infermeria.

 

çJoVE és el productor i proveïdor líder mundial de vídeos científics i la seva missió és la de millorar la recerca científica i l'educació. Milions de científics, educadors i estudiants de milers d'universitats, col·legis, hospitals i companyies biofarmacèutiques de tot el món utilitzen JoVE per a les seves recerques, ensenyament i aprenentatge.

Accedeix-hi

 

MIT Open Courseware dona accés a més de 240 cursos del Massachusetts Institute of Technology, entre els quals hi trobareu cursos de ciències de la salut.

Accedeix-hi

Merlot dona accés a materials i aprenentatges en línia i a eines de creació de contingut, dirigits per una comunitat internacional d'educadors, estudiants i investigadors. Inclou materials d’infermeria i d’educació infermera.

Accedeix-hi

Lumen Learning dona accés a material suplementari tals com llibres electrònics, videos, i altre material interactiu. Es dona feedback per als estudiants.

Accedeix-hi

TED és un espai web que conté xerrades breus, conferencies de temática multidisciplinar. Inclou continguts d’infermeria.

Accedeix-hi

HSTalks és un espai web que conté tota una col·lecció de conferències dels principals experts mundials en ciències biomèdiques i biològiques. 

Accedeix-hi

Repositoris de material docent

SCIELO (Sientific Electronic Library Online) és una biblioteca virtual que inclou diferents revistes de ciències de la salut.

 

Accedeix-hi

TEACHING COMMONS és un repositori de recursos educatius en obert, que inclou llibres de text, materials de curs, material multimèdia, etc. Accés als recursos de ciències de la salut.

 

Accedeix-hi


 

MDX (Materials docents en xarxa) és un repositori cooperatiu que conté materials i recursos digitals resultants de l'activitat docent que es porta a terme a les universitats membres.


OASIS
cerca a 52 fonts de Recursos Educatius Oberts (REO) i conté a dia d'avui 385.629 registres. Es pot buscar per tipus de document (àudio, llibre de text, etc.).


Accedeix-hi

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons