Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Infermeria

Altres recursos d’interès

ICMJE (Vancouverdóna recomanacions per confeccionar i publicar treballs de recerca a les revistes científiques. Elaborades per ICMJE (International Committee of Medical Journal Editors).
Per l’estil de citació bibliogràfica, recomanen consultar a partir d’ara el manual “Citing Medicine”. Actualitzacions recents.

Accedeix-hi

Guia Vancouver CRAI

GUIA PER PUBLICAR TREBALLS

 

PortalCLÍNIC és el portal per a pacients i familiars elaborat per l’Hospital Clínic de Barcelona

Conté informació sobre malalties, procediments i proves diagnòstiques. Inclou experiències dels propis pacients

Accedeix-hi

MedlinePlus és el portal dels Instituts Nacionals de Salut, adreçat a pacients i familiars. Elaborat per la National Library of Medicine (EUA)

Ofereix informació sobre malalties i tractaments amb un llenguatge entenedor

Accedeix-hi

SalusOne Infermeria és un projecte dirigit als infermers i infermeres amb l'objectiu d'impulsar el coneixement i facilitar la seva feina, ajudant-los en la presa de decisions per tal d'aconseguir unes millors cures basades en evidències científiques. El contingut s'organitza en quatre apartats: 

  1. Cuida't: per a la cura de la salut física i mental (alimentació saludable, exercici físic i benestar emocional).
  2. Cuida: per facilitar les pràctiques clíniques (grups d'experts a qui preguntar, infografies científiques, guia d'administració de fàrmarcs, calculadores clíniques i plans de cures NANDA-NIC-NOC). 
  3. Aprèn: per completar l'aprenentatge (webinars, jocs, píndoles de coneixement, etc.). 
  4. Forma't: cursos en línia preparats i acreditats. 

Instruccions d'accés: Per accedir a la subscripció premium cal que la validació inicial es faci des d'un PC URV o connectats a la wifi de la URV. Un cop dins la plataforma cal que us doneu d'alta com a usuaris nous i indiqueu a quin col·lectiu pertanyeu (estudiant d'infermeria o docent d'infermeria) i seguidament, trieu l'opció URV Facultat d'Infermeria

Accedeix-hi

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons