Skip to main content

Guia de recursos d'Infermeria

Altres recursos d’interès

DeCS (Descriptores en Ciencias de la Salud és un diccionari de paraules claus o descriptors elaborat per la Biblioteca Virtual en Salud en tres idiomes: castellà, anglès i portuguès.

Tradueix del castellà i / o portuguès als descriptors en anglès del MESH.

 

Accedeix-hi

DEMCAT. Diccionari enciclopèdic de medicina (versió de treball) conté més de 75.000 fitxes sobre terminologia mèdica. Cada fitxa inclou el terme i definició en català i, en la majoria de casos, també els termes equivalents en altres llengües.

Accedeix-hi 

ICMJE (Vancouver) dóna recomanacions per confeccionar i publicar treballs de recerca a les revistes científiques. Elaborades per ICMJE (International Committee of Medical Journal Editors).
Per l’estil de citació bibliogràfica, recomanen consultar a partir d’ara el manual “Citing Medicine”. Actualitzacions recents.

Accedeix-hi

GUIA PER PUBLICAR TREBALLS

PortalCLÍNIC és el portal per a pacients i familiars elaborat per l’Hospital Clínic de Barcelona

Conté informació sobre malalties, procediments i proves diagnòstiques. Inclou experiències dels propis pacients

Accedeix-hi

MedlinePlus és el portal dels Instituts Nacionals de Salut, adreçat a pacients i familiars. Elaborat per la National Library of Medicine (EUA)

Ofereix informació sobre malalties i tractaments amb un llenguatge entenedor

Accedeix-hi

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons