Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Infermeria

TIC i Salut

AempsCIMA és una app creada per l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris. Permet l'accés al prospecte de 15.000 medicaments i uns 1.600 principis actius.

Accedeix-hi

L'aplicació Assistent RCP és un assistent interactiu per a la RCP. Es tracta d'un sistema simple de veus, textos, alarmes i senyals que guien durant la realització de la RCP avançada als professionals.

Accedeix-hi

BCX EVA Escala del Dolor és una aplicació pensada per al seu ús com a suport a l'activitat diària dels professionals sanitaris, cuidadors i familiars que volen valorar el dolor de manera analògica.

Accedeix-hi

Cuidado de las heridas és un portal web encaminat a millorar l’atenció als pacients i conseqüentment al cuidadors. Donen informació dels últims avanços, coneixements sobre cures, prevenció etc.

Accedeix-hi

Cuidando.org es un portal que facilita recursos de qualitat per a pacients i ciutadans que els ajudin a millorar els seus coneixements sobre la seva salut. Donar enllaços Webs de Salut que puguin ser utilitzats per pacients i ciutadans bé per a millorar el seu estat de salut o bé per a solucionar dubtes sobre la seva salut.

Accedeix-hi

COMjunts és una aplicació que ajuda les famílies que tenen un nen o una nena amb una malaltia rara per tal que puguin gestionar millor les situacions comunicatives amb els professionals de la salut. El fil conductor de l’aplicació són 7 reptes que inviten les famílies a superar algunes situacions.

Accedeix-hi

EIR Infermeria és una app que ajuda a preparar l'examen EIR (Infermer/a Intern/a Resident), t'informa l'instant de totes les novetats i terminis del EIR i t'ofereix tots els exàmens que s'han realitzat.

Accedeix-hi

Enfermeria Blog és una app on podem trobar informació molt útil per als estudiants i professionals d'Infermeria. Com pot ser la història de la Infermeria, els models infermers, el Grau en Infermeria, les especialitats, els col·legis professionals, notícies, agenda, recursos, calculadores, tècniques, procediments i guies professionals

Accedeix-hi

 Everyday Health Group és una companyia de mitjans digitals que posseeix llocs web i produeix contingut relacionat amb la salut i el benestar.

Accedeix-hi

L'app HealthScience et permet estar al dia d'una forma ràpida i senzilla. Et proporciona els abstractes publicats en les revistes més importants de salut. T'ofereix notificacions de les revistes que més t'interessen.

Accedeix-hi

HON Select: diccionari i portal de recursos acreditats (HON Code) en diferents idiomes: anglès, francès, alemany, castellà, portuguès, italià i neerlandès. Tradueix les paraules claus del MESH.

Accedeix-hi

 

Infermeria virtual és un portal de promoció i educació per a la salut. Vol ser un espai virtual de coneixement i interrelació amb l’usuari alhora que un instrument de treball per a les infermeres i a disposició de tots els  professionals del sector salut, educatiu i social.

Accedeix-hi

Nurse test és una app que inclou multitud de test i qüestionaris d'aplicació sanitària i permet fer seguiment dels pacients, guardar dades i documentació en la mateixa App, així com generar documents en PDF per a imprimir o incloure en la història clínica.

Accedeix-hi

Al portal PiCuida pots trobar informació científica, espais d’opinió, accés a recursos formatius així com un lloc on poder intercanviar coneixements.

A més, també disposa d’un lloc dirigit a la ciutadania, on trobaràs informació fiable sobre salut, guies adaptades i informació sobre Associacions de Pacients.

Accedeix-hi

Sermo és una xarxa privada de xarxes socials per a metges oberta a doctors i doctors amb llicència als Estats Units i altres 149 països d'Europa, Amèrica del Nord i del Sud, Àfrica i Oceania de parla anglesa.

Accedeix-hi

Fundació TIC Salut Social és un organisme del Departament de Salut, que treballa per impulsar el desenvolupament i la utilització de les TIC i el treball en xarxa en l’àmbit de la salut, fa d’observatori de noves tendències, innovació i seguiment d’iniciatives emergents, i ofereix serveis de normalització i homologació de productes.

Accedeix-hi

Universal Doctor és una App que funciona com a traductor per a qüestions relacionades amb motius de salut, des d'una perspectiva de visita clínica, historial clínic, símptomes, diagnòstic i tractament, podent fins i tot incorporar la recepta. Incorpora arxius d'àudio que faciliten la comprensió amb els pacients, independentment de l'idioma que parli cadascun.

Accedeix-hi

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons