Skip to main content

Guia de recursos d'Infermeria

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

ClinicalKey Student Nursing es tracta una eina d’aprenentatge desenvolupada de manera col·laborativa entre estudiants, professors i acadèmics de tot el món. Combina contingut de llibres, i imatges amb una potent eina de cerca, així com eines d’estudi col·laboratiu.

Conté més de 59 llibres d’Infermeria en castellà, molts d’ells recomanats en les vostres bibliografies bàsiques. També conté un fons d’imatges.

Heu de registrar-vos al següent enllaç:

Accedeix-hi

Harrison. Principios de medicina interna és un llibre que consta de dos volums. A través d'aquest enllaç podreu accedir a la darrera edició (20a) d'aquesta obra de consulta ràpida, realitzar tests d'autoavaluació o anar a casos, veure'n les estratègies diagnòstiques i terapèutiques.

Accedeix-hi 

e-Library és una selecció de llibres electrònics de l’editorial Elsevier que formen part de la bibliografia bàsica de l’ensenyament d’Infermeria.

Accedeix-hi

Enferteca és un servei d’informació de l’editorial Paradigma que uneix en una mateixa plataforma digital, la gran Biblioteca General de Enfermería, juntament amb Encuentr@, un cercador de continguts de l’àmbit d’infermeria. Conté els llibres de l’editorial i les revistes que editen.

Accedeix-hi

NNNConsult és una eina online de l’editorial Elsevier orientada a professors, alumnes i professionals de la infermeria. Permet consultar: els diagnòstics estandarditzats de la Nanda Internacional (NANDA), els resultats de la Nursing Outcomes Classification (NOC), les intervencions de la Nursing  Interventions Classification (NIC) i els vincles entre elles.

Accedeix-hi

Guia d’ús

Llibres electrònics multidisciplinaris

DOAB és un directori de llibres en accés obert. Aquest recurs ofereix accés a continguts acadèmics a text complet i en permet la descàrrega.

Accedeix-hi

EBOOK Collection (Ebscohost) és una plataforma que proporciona accés a 1.191 llibres subscrits i a 3.453 de lliure accés. La majoria dels títols estan en anglès

Accedeix-hi

eLibro

Col·lecció de llibres de més de 500 editorials españoles. Inclou més de 100.000 llibre electrònics e tots els àmbits temàtics: Antropologia, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts , Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i la Comunicació,  Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Dret , Història, Informàtica, Literatura, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Gale eBooks ha obert l’accés a una àmplia varietat de recursos en línia de tots els àmbits temàtics, fins al 30 de juny. Gale eBooks inclou més de 2.600 llibres electrònics de tots els àmbits temàtics, incloent enciclopèdies i obres de referència.

Accedeix-hi

Ingebook és una plataforma de llibres i manuals universitaris en streaming. Inclou més de 2.200 llibres electrònics en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc. Es poden consultar els títols disponibles per àrees temàtiques: arquitectura i enginyeria, ciencies socials i educació, ciències de la salut, dret, economia i empresa, humanitats, informàtica i també disposa d’un apartat de revistes de divulgació.

Accedeix-hi

Proquest Ebook Central és un servei d'accés al text complet d'una selecció multidisciplinar de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir

Accedeix-hi

Springerlink Ebooks és una plataforma editorial que ofereix accés a llibres electrònics adquirits a Springer de les àrees de biomedicina, química, informàtica, enginyeria física, ciència dels materials, ciències socials, humanitats, història, lingüística, filosofia i geografia, entre d'altres.

 

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el/s terme/s que t’interessi a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format -- Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre podràs baixar-te en PDF tot el llibre sencer i dependrà dels permisos de l’editor. En canvi tots permeten la lectura en línia.

 

 

Videotutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons