Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Infermeria

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Elsevier Clinical Skills és una eina on-line que permet la publicació de procediments estandarditzats d'infermeria i gestionar la formació dels professionals i estudiants d'infermeria en la seva organització. A més a més, aquesta eina inclou un paquet de procediments creats per experts i basats en l'evidència que creix i s'actualitza periòdicament. 

Accedeix-hi

Elsevier ClinicalKey Student Nursing és una plataforma de formació interactiva que dóna suport a estudiants i professors amb contingut sobre infermeria i eines completes d'aprenentatge. Combina una gran quantitat de contingut, fotografies i vídeos i una potent eina de cerca i d’estudi col·laboratiu.

  • Conté al voltant de 60 llibres d'infermeria en castellà que cobreixen 20 temàtiques -des de l'anatomia i la fisiologia, fins a la investigació. 
  • Disposa d'un àmpli banc d'imatges i vídeos d'alta qualitat, desbloquejades i accessibles per a l'aprenentatge visual, que poden ser utilitzades per crear fitxes o cartes d'aprenentatge i presentacions personalitzades. 
  • Es pot accedir a la col·lecció de continguts d'infermeria Obstétrico-Ginecològica. 
  • Permet crear apunts, notes i destacar informació que es pot compartir amb altres persones.

Per accedir-hi, si no teniu compte d'Elsevier, és necessari registrar-se. 

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI

Elsevier ClinicalKey Student Medicine és una eina d’aprenentatge desenvolupada de manera col·laborativa entre estudiants, professors i acadèmics de tot el món. Combina una gran quantitat de contingut, vídeos i una potent eina de cerca i d’estudi col·laboratiu.

  • Conté més de 154 llibres de Medicina i Ciències de la Salut en castellà, de més de 50 especialitats.
  • Permet crear apunts, notes i destacar informació que es pot compartir amb altres persones.
  • Inclou més de 480 vídeos i 50.000 imatges d’alta qualitat que poden ser utilitzades per crear fitxes i presentacions personalitzades amb aquest contingut.

Per accedir-hi, si no teniu compte d'Elsevier, és necessari registrar-se. 

Accedeix-hi

Webinar del funcionament de la plataforma


 

Enferteca és un servei d’informació de l’editorial Paradigma que uneix en una mateixa plataforma digital, la gran Biblioteca General de Enfermería, juntament amb Encuentr@, un cercador de continguts de l’àmbit d’infermeria. Conté els llibres de l'editorial i les revistes que editen.

Accedeix-hi

 

BioDigital Human és una plataforma en línia que permet fer un recorregut interactiu del cos humà. Desenvolupada per una empresa estatunidenca especialitzada en la visualització biomèdica en 3D, proporciona un model virtual precís, i exacte des del punt de vista mèdic, amb el qual s'aprofundeix en les característiques anatòmiques i els problemes de salut.
 

Accedeix-hi

Harrison. Principios de medicina interna és un llibre que consta de dos volums. A través d'aquest enllaç podreu accedir a la darrera edició (20a) d'aquesta obra de consulta ràpida, realitzar tests d'autoavaluació o anar a casos, veure'n les estratègies diagnòstiques i terapèutiques.

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

 

Eina interactiva per a l'aprenentatge de l'anatomia humana disponible en 8 idiomes..Aquest recurs proporciona visualitzacions tridimensionals amb un accés ràpid des de qualsevol dispositiu d'escriptori, mòbil o de realitat augmentada.

Inclou:

  • Més de 8.000 estructures interactives en 3D indexades per fer cerques, tant d'anatomia masculina com femenina.

  • Més de 600 models en 3D sobre  malalties i tractaments.

  • Més de 500 preguntes interactives en 3D que els professors i estudiants poden adaptar per crear les seves pròpies guies d'estudi i avaluació.
  • Eines interactives integrades que permeten rotar, apropar, editar, disseccionar i compartir els models resultants, per exemple, via Moodle.
  • Inclou els següents sistemes anatòmics: Teixit connectiu, Sistema muscular, Sistema cardiovascular, Sistema digestiu, Sistema limfàtic, Sistema endocrí, Sistema nerviós, Sistema esquelètic, Sistema respiratori, Sistema reproductor, Sistema urinari.

Amb aquest recurs podreu:

  • Personalitzar els models
  • Desenvolupar una biblioteca personal de vistes i models anatòmics
  • Utilitzar els models 3D en presentacions
  • Crear guies d'estudi i compartir-les

Podeu crear-vos un compte personal per tenir accés complet a totes les funcions de BioDigital Human:

  • Obrir un model a BioDigital Human Studio
  • Guardar un model a My  Library
  • Publicar un model.

També és possible la instal·lacció de la seva App on haureu d'introduir les vostres credencials del compte personal de BioDigital Human:

 

Guies d'ús

Accedeix-hi

Matemáticas para enfermeras. Guía de bolsillo para el cálculo de dosis y la preparación de medicamentos. 4a edició.

Com accedir-hi?

1.  Busquem "Matematicas para enfermeras" al Cercador URV (ves-hi directament amb aquest enllaç). Cliquem damunt del títol del llibre per accedir-hi.

 

2. La plataforma VitalSource ens demanarà que ens fem un compte amb el nostre correu i una contrasenya que triarem. Per accedir-hi haurem d'utilitzar aquestes claus, només una vegada, després ja ens reconeixerà.

3. Un cop dins de VitalSource, busquem al cercador de la part superior (SEARCH) el títol "Matematicas para enfermeras".

ATENCIÓ! Si el llibre esta sent utilitzat per algú no hi podrem entrar i ens farà un avís:

Llibres electrònics multidisciplinaris

 

DOAB és un directori de llibres en accés obert. Aquest recurs ofereix accés a continguts acadèmics a text complet i en permet la descàrrega.

Accedeix-hi

EBOOK Collection (Ebscohost) és una plataforma que proporciona accés a 1.191 llibres subscrits i a 3.453 de lliure accés. La majoria dels títols estan en anglès

Accedeix-hi

                                                                 

A l'e-BUC trobareu un catàleg de més de 21.000 títols de les universitats de la Xarxa Vives d'universitats en format paper, digital i en accés obert. Els serveis editorials de les universitats aposten decididament per l’excel·lència de l’edició acadèmica i per això a l'e-BUC trobareu obres que compleixen els criteris d’avaluació de les agències de qualitat de la recerca.

 

Accedeix-hi

 

eLibro

Col·lecció de llibres de més de 500 editorials españoles. Inclou més de 100.000 llibre electrònics e tots els àmbits temàtics: Antropologia, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts , Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i la Comunicació,  Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Dret , Història, Informàtica, Literatura, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

 

Proquest Ebook Central és un servei d'accés al text complet d'una selecció multidisciplinar de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir

Accedeix-hi

Springerlink Ebooks és una plataforma editorial que ofereix accés a llibres electrònics adquirits a Springer de les àrees de biomedicina, química, informàtica, enginyeria física, ciència dels materials, ciències socials, humanitats, història, lingüística, filosofia i geografia, entre d'altres.

Accedeix-hi

Unebook és una plataforma de les editorials universitàries espanyoles creada per la Unió d'Editorials Universitàries Epanyoles i les 69 editorials científiques que integren l'associació. Hi trobarem llibres de: Arts, humanitats, ciències de la salut, història, llengua i literatura, ciències socials, dret, comunicació i periodisme, entre altres.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons