Skip to main content

Guia de recursos d'Economia i Empresa

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Ingebook. Plataforma de llibres electrònics en castellà. Trobaràs llibres de text i manuals bàsics universitaris de diferents àrees: arquitectura i enginyeria, economia i empresa, dret, informàtica, ciències de las salut, etc.

Accedeix-hi

Guia d'ús

ODILO Business School és una plataforma de llibres electrònics la qual ens dona accés temporal a més de 3.000 títols majoritàriament en castellà i anglès, de Dret, Economia, Finances, Màrqueting, Gestió d'empreses, Recursos humans i soft skills.

També ens ofereix també l'opció d'etar lscola versió d'àudio llibre.

Per accedir-hi: · demaneu el codi al servei d'informació virtual Pregunt@ o bé al correu electrònic ariadna.casals@urv.cat 

Més informació sobre el recurs i l'accés.

Accedeix-hi fins al 30 de juny de 2020

Llibres electrònics multidisciplinaris

OAPEN és una plataforma que inclou més de 2.000 llibres electrònics acadèmics europeus en accés obert i amb control de qualitat de revisió per parells. Les àrees de coneixement principals son les humanitats i les ciències socials, encara que també incorporen temàtiques com arquitectura, urbanisme, medi ambient, medicina, entre moltes altres. Majoritàriament en anglès, però també en altres llengües.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el/s terme/s que t’interessi a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format -- Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre podràs baixar-te en PDF tot el llibre sencer i dependrà dels permisos de l’editor. En canvi tots permeten la lectura en línia.

 

 

Videotutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons