Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Economia i Empresa

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

 

undefined

 

Biblioteca Online ENI  és una plataforma que proporciona accés a més de 200 llibres electrònics sobre informàtica tècnica en castellà de l’editorial Ediciones ENI.

Inclou més de 160 títols classificats en vuit categories temàtiques:

Gestió i Empresa, Web i e-Màrqueting, Sistemes i xarxes, Desenvolupament, Servidors i Aplicatius, Organització del sistema d’informació, , Ofimàtica i informàtica personal, Disseny i Animació i, finalment Web i e-Màrqueting .

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI

eBook Collection (EBSCOHost) és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO.

Podeu limitar la cerca per matèria o seleccionar una categoria des de l'opció "Browse by Category", per exemple, "Business & Economics"

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

DOAB (Directory of Open Access Books) és un directori de llibres en accés obert. Ofereix accés a continguts acadèmics a text complet i en permet la descàrrega. 

Accedeix-hi

eLibro Catedra. Inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials.

Proporciona accés als títols de tots els àmbits temàtics: Ciències Socials, Ciències Econòmiques, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Exactes i Naturals, Informàtica, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres i per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Guia d'ús elaborada pel CRAI

EMERALD conté articles de revistes sobre gestió d'empreses i enginyeria de l'editorial Emerald. 

Si vols explorar tot el contingut de la plataforma clica l'enllaç de sota. Podràs filtrar pel contingut al qual hi té accés la URV des de l'opció "Advanced Search" i escollir al desplegable "Access Type" l'expressió "Only content I have access to".  

Accedeix-hi 

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

 

IGI-Global InfoSci-Books és una base de dades que inclou més de 5.500 llibres electrònics sobre diferents àmbits de les ciències socials, economia i empresa, educació, dret, comunicació, humanitats, ciència i tecnologia i ciències de la salut.

Accedeix-hi

Ingebook. Plataforma de llibres electrònics en castellà.

La URV ha subscrit alguns dels llibres de text i manuals bàsics universitaris de diferents àrees: arquitectura i enginyeria, economia i empresa, dret, informàtica, ciències de las salut, etc.

Clica el botó "Accede a tus títulos" per veure els títols que la URV ha subscrit. 

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Guia d'ús Ingebook (vídeos i tutorials)

 

McGraw Hill. Accedeix als llibres de l'editorial subscrits pel CRAI des de la plataforma VitalSource. 

tenim subscrits amb aquesta editorial llibres de Bibliografia Bàsica a alguns dels ensenyaments de la Facultat d'Economia i Empresa.

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

OAPEN és una plataforma que inclou més de 2.000 llibres electrònics acadèmics europeus en accés obert i amb control de qualitat de revisió per parells. Les àrees de coneixement principals son les humanitats i les ciències socials, encara que també incorporen temàtiques com arquitectura, urbanisme, medi ambient, medicina, entre moltes altres. Majoritàriament en anglès, però també en altres llengües.

Accedeix-hi

O'REILLY inclou més de 35.000 llibres i més de 30.000 hores de vídeo i tutorials interactius d'informàtica, disseny, web, negocis, carrera professional, hobbies i viatges.

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV 

 

Guia d'ús ProQuest 

Proquest Ebook Central plataforma que dóna accés al text complet d'una selecció multidisciplinar de llibres.

Pots seleccionar un tema des de l'opció "Examinar temas" per veure a quins títols hi tenim accés, per exemple, triar el tema "Negocios" que conté també Administració i Economía.

Disposa d'un lector on es poden afegir notes, subratllar, imprimir, etc. 

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Guia d'ús ProQuest (castellà)

Guia d'ús ProQuest (anglès)

ProQuest One Business és un recurs multiformat que inclou els recursos més reconeguts de proQuest en l'àmbit de l'economia com són la base de dades ABI Inform Collection o la Accounting, Tax anb Banking Collection. Incorpora també altres recursos com vídeos, ebooks, etc.

ProQuest One Business ens ofereix més de 20.000 llibres electrònics de més de 100 editors (inclosos Kogan Page i Wiley)

Podem consultar els llibres electrònics de la base de dades mitjançant l'apartat  Publicaciones 

 

A Tipo de fuente, filtrem per libros. Podem cercar el llibre electrònic per títol en el llistat alfabètic, o bé utilitzant el llenguatge lliure a la caixa de cerca i seleccionant on volem que es busqui: en el título, el título empieza por, en el resumen de la publicación i en la materia

 

Accedeix-hi 

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Guia d'ús ProQuest (anglès)

Gravació sessió de formació PROFID: Introducció a ProQuest One Business (1hora - català)

Publicacions URV.  Recull de llibres digitals d'accés obert editats pel servei de Publicacions URV en accés obert. 

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Accedeix-hi

SAGE Research Methods conté recursos per donar suport al col.lectiu investigador i estudiants en totes les fases del procés de recerca. 

Conté més de 1000 llibres, obres de referència, articles i vídeos sobre una àmplia gama de mèthoes d'investigació qualitatius  i quantitatius per a totes les disciplines. 

Destaquen les eines interactives Methods Map i Which Stats Tests, que poden ajudar a seleccionar les metodologies d’investigació més adequades per a un projecte de recerca, així com el Project Planner, que permet planificar pas a pas totes les etapes d’un projecte d’investigació.

Cal tenir present que la subscripció no inclou alguns recursos de la plataforma; s’ha d’utilitzar el límit “Content available to me” per seleccionar els continguts subscrits.

Accedeix-hi 

Guia elaborada pel CRAI URV

SpringerLink és una plataforma de llibres electrònics i revistes de diferents matèries de l'editor Springer.

Per veure els títols als quals hi tenim accés sobre Business and Management filtra per les següents opcions de la columna de l'esquerra:

            "Content Type" = Book

            "Discipline" =  "Business and Management". També pots filtar per subdisciplines: marketing, finance, business, accounting, etc. 

Important:  No marquis l'opció "Include Preview-Only content", d'aquesta manera només et mostrarà els que hi tenim accés.  

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Thomson Reuters ProView és una plataforma de lectura que ofereix llibres digitals (manuals i codis) i publicacions periòdiques de les editorials de ciències jurídiques: Aranzadi, Civitas i Lexnova.

Inclou algun llibre de Dret Mercantil i d'Economia. 

Permet consultar i treballar sobre la versió digital de les obres, afegint diverses funcionalitats més enllà de la simple visualització.

Accedeix-hi 

Tirant Online: Biblioteca virtual conté fins a 4.000 llibres electrònics de l'editorial Tirant especialitzats en ciències jurídiques i dret, així com altres matèries especialitzades en humanitats i ciències socials (Economia, empresa, contabilidad, màqueting...).

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI 

Unebook és una plataforma de llibres electrònics de les editorials universitàries, centres d'investigació i altres institucions educatives o de recerca, creada per la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles i les 69 editorials científiques que integren l'associació. Gràcies al programa d'intercanvi científic, podem accedir a les publicacions electròniques de qualsevol Universitat o membre adherit, de manera gratuïta.

Hi trobarem moltes temàtiques representades: arts, humanitats, ciències de la salut, història, llengua i literatura, ciències socials, economia i empresa, arquitectura, dret, comunicació i periodisme, entre altres.

L'accés és per una única persona simultàniament. Els llibres-e no es poden descarregar, només visualització en pantalla.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI

Llibres electrònics multidisciplinaris

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons