Skip to Main Content

SAGE Research Methods

SAGE Research Methods

Base de dades multidisciplinària que conté més de 1.000 llibres, obres de referència, articles i vídeos sobre una àmplia gamma de mètodes d’investigació qualitatius i quantitatius per a totes les disciplines.

El mòdul Core de SAGE Research Methods conté recursos per donar suport als estudiants i investigadors en totes les fases del procés de recerca; és l’eina que els permetrà la selecció dels millors mètodes per a la investigació, l’anàlisi de dades i la redacció dels resultats.

EINES INTERACTIVES:

  • Methods Map i Which Stats Tests: ajuden a seleccionar les metodologies d'investigació més adequades per a un projecte de recerca
  • Project Planner: permet planificar pas a pas totes les etapes d'un projecte d'investigació

RESULTATS

Un cop feta la cerca, amb els resultats es poden crear llistes de lectures, exportar cites bibliogràfiques, descarregar arxius PDF o compartir-los per correu electrònic o xarxes socials. També hi ha l'opció d'imprimir directament els continguts.


TINGUEU EN COMPTE

La subscripció al mòdul Core no dona accés als casos d'estudi, datasets i alguns vídeos. Utilitzeu el filtre “Content available to me” per seleccionar els continguts subscrits. 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons