ProQuest One Business
Recurs multiformat que inclou els recursos més reconeguts de ProQuest en l’àmbit de l’economia com són la base de dades ABI Inform Collection o la Accounting, Tax and Banking Collection, però incorpora també altres recursos com videos, ebooks, etc.
Aspectes més destacats:
- El text complet de les tres principals fonts de notícies empresarials mundials: Wall Street Journal, The Economist i Financial Times.
- Informes d'empreses, indústries i països de proveïdors com Fitch Solutions, Economist Intelligence Unit
- Els informes d'indústria utilitzen una jerarquia visual basada amb més de 100 segments del sector NAICS
- Cobertura de revistes acadèmiques de 700 editorials, incloses Emerald, Cambridge University Press, Springer i MIT Sloan, la majoria sense embargament
- Més de 20.000 llibres electrònics de més de 100 editors, inclosos Kogan Page, Wiley, Business Expert Press i Sage
- Més de 600 estudis de casos d'Emerald que cobreixen una gran varietat de temes
- Casos empresarials de proveïdors inclosos en IE Business School
- Una sòlida col·lecció de vídeos, que inclou entrevistes amb líders empresarials, estudis de casos i formació empresarial.
- Informes d'analistes en profunditat de J. P. Morgan
Recursos inclosos a ProQuest One Business
- ABI/INFORM Collection
- Accounting, Tax & Banking Collection
- Asian & European Business Collection
- Business & economic e-books from Ebook Central
- Business Market Research Collection
- Business Video Database
- Entrepreneurship Database
- J.P. Morgan Research
Accés a ProQuest One Business
