Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Història i Història de l'Art

Repositoris

ARCHAEOLOGY DATA SERVICE. Repositori de dades digitals en arqueologia, proporciona assessorament tècnic a la comunitat investigadora i dóna suport al desplegament de tecnologies digitals.

Accedeix-hi



Digital Archaeological Record (tDAR) 
és un dipòsit digital internacional per als registres digitals de les investigacions arqueològiques. L’ús, el desenvolupament i el manteniment de tDAR’s es regeixen per Digital Antiquity, una organització dedicada a garantir la conservació a llarg termini de dades arqueològiques insubstituïbles i a ampliar l’accés a aquestes dades.

Accedeix-hi

MDC (MEMORIA DIGITAL DE CATALUNYA) és un repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, col·leccions digitalitzades relacionades amb Catalunya i el seu patrimoni o que formen part de col·leccions especials d'institucions científiques, culturals i/o erudites catalanes

Accedeix-hi



REPOSITORI INSTITUCIONAL URV 
és un dipòsit de documents digitals que inclou la producció docent i investigadora dels membres de la comunitat universitària de la URV, com articles encara no publicats (preprints), articles publicats (postprints), dades de recerca , projectes finals de carrera, treballs de fi de grau, tesis doctorals, material docent, i altres documents que puguin ser d'interès per a la generació de coneixement.

Accedeix-hi

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons