Skip to main content

Guia de recursos docents en línia

Vídeos i materials docents de l'àmbit temàtic

Academic Earth conté cursos online que procedeixen d'universitats com ara Berkeley, UCLA, Harvard, MIT, Princeton, Stanford i Yale.  Inclou recursos d’infermeria.

AVON-Academic Video Online recull aproximadament 68000 vídeos d’àmbit acadèmic que ofereix ProQuest. Els títols abasten la més amplia gamma d’àrees temàtiques, incloent antropologia, negocis, assessorament, cinema, salut, historia, música i més.

Academic Video Online inclou vídeos amb rellevància curricular: documentals, entrevistes, llargmetratges, actuacions, programes de notícies, demostracions, estrenes i material d’arxiu.

També hi podem trobar més de 14000 títols de l’editorial Alexander Street Press, editor electrònic de bases de dades acadèmiques.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Educating Nurses Patricia Benner inclou material docent, vídeos, mòduls d’educació continuada, articles, recursos pensats des de la infermeria per a la infermeria.

EDx és una plataforma creada per Harvard i el MIT que permet l'accés a més de 2.400 cursos online, entre els que trobareu cursos d’infermeria.

MIT Open Courseware dona accés a més de 240 cursos del Massachusetts Institute of Technology, entre els quals hi trobareu cursos de ciències de la salut.

Merlot dona accés a materials i aprenentatges en línia i a eines de creació de contingut, dirigits per una comunitat internacional d'educadors, estudiants i investigadors. Inclou materials d’infermeria i d’educació infermera.

Lumen Learning dona accés a material suplementari tals com llibres electrònics, videos, i altre material interactiu. Es dona feedback per als estudiants.

TED és un espai web que conté xerrades breus, conferencies de temática multidisciplinar. Inclou continguts d’infermeria.

HSTalks és un espai web que conté tota una col·lecció de conferències dels principals experts mundials en ciències biomèdiques i biològiques. 

Repositoris de material docent

SCIELO (Sientific Electronic Library Online) és una biblioteca virtual que inclou diferents revistes de ciències de la salut.

TEACHING COMMONS és un repositori de recursos educatius en obert, que inclou llibres de text, materials de curs, material multimèdia, etc. Accés als recursos de ciències de la salut.

MDX (Materials docents en xarxa) és un repositori cooperatiu que conté materials i recursos digitals resultants de l'activitat docent que es porta a terme a les universitats membres.

OASIS cerca a 52 fonts de Recursos Educatius Oberts (REO) i conté a dia d'avui 385.629 registres. Es pot buscar per tipus de document (àudio, llibre de text, etc.).

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons