Skip to main content

Guia de recursos docents en línia

Vídeos i materials docents de l'àmbit temàtic

Education Nurses by Patricia Benner inclou material docent, vídeos, mòduls d’educació continuada, articles, recursos pensats des de la infermeria per a la infermeria.

Accedeix-hi

TED és un espai web que conté xerrades breus, conferencies de temática multidisciplinar. Inclou continguts d’infermeria.

 

Accedeix-hi 

Academic Earth conté cursos online que procedeixen d'universitats com ara Berkeley, UCLA, Harvard, MIT, Princeton, Stanford i Yale.  Inclou recursos d’infermeria

Accedeix-hi  

EDx és una plataforma creada per Harvard i el MIT que permet l'accés a més de 2.400 cursos online, entre els que trobareu cursos d’infermeria.

Accedeix als recursos d’infermeria

Lumen Learning dona accés a material suplementari tals com llibres electrònics, videos, i altre material interactiu. Es dona feedback per als estudiants.

Accedeix-hi 

Merlot dona accés a materials i aprenentatges en línia i a eines de creació de contingut, dirigits per una comunitat internacional d'educadors, estudiants i investigadors. Inclou materials d’infermeria i d’educació infermera.

Accedeix-hi  

MIT Open Courseware dona accés a més de 240 cursos del Massachusetts Institute of Technology, entre els quals hi trobareu cursos de ciències de la salut.

Accedeix-hi 

Repositoris de material docent

SCIELO (Sientific Electronic Library Online) és una biblioteca virtual que inclou diferents revistes de ciències de la salut.

Accedeix-hi  

TEACHING COMMONS és un repositori de recursos educatius en obert, que inclou llibres de text, materials de curs, material multimèdia, etc. Accés als recursos de ciències de la salut.

Accedeix-hi

MDX (Materials docents en xarxa) és un repositori cooperatiu que conté materials i recursos digitals resultants de l'activitat docent que es porta a terme a les universitats membres.

Accedeix als recursos d’infermeria

OASIS cerca a 52 fonts de Recursos Educatius Oberts (REO) i conté a dia d'avui 385.629 registres. Es pot buscar per tipus de document (àudio, llibre de text, etc.)

Accedeix als recursos d’infermeria

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons