Skip to main content

Guia de recursos docents en línia

Vídeos i materials docents de l'àmbit temàtic

Henry Stewart Talks (HSTalks) és un proveïdor líder en conferències audiovisuals, xerrades d'experts i estudis de cas, en l'àmbit de la Biomedicina i Ciències de la vida.

Accedeix-hi 

Academic Hearth. Cursos online que procedeixen d'universitats com ara Berkeley, UCLA, Harvard, MIT, Princeton, Stanford i Yale. Inclou també cursos gratuïts online d’enginyeria biomèdica.

Accedeix als cursos d’enginyeria biomèdica

edX és una plataforma creada per Harvard i el MIT que permet l'accés a més de 2.400 cursos online, entre els que trobareu cursos d’enginyeria.

Accedeix als recursos d’enginyeria

Lumen Learning dona accés a material suplementari tals com llibres electrònics, videos, i altre material interactiu. Es dona feedback per als estudiants.

Accedeix-hi

Merlot dona accés a materials i aprenentatges en línia i a eines de creació de contingut, dirigits per una comunitat internacional d'educadors, estudiants i investigadors. Inclou materials d’enginyeria biomèdica.

Accés als recursos d’enginyeria biomèdica

MIT Open Courseware dona accés a més de 240 cursos del Massachusetts Institute of Technology, entre els quals hi trobareu cursos d’enginyeria biològica.

Accedeix-hi

The National Science Digital Library proporciona recursos educatius online per a la docència i l'aprenentatge de les ciències i les enginyeries, entre elles l’enginyeria biomèdica. Algun dels recursos pot no ser gratuït.

Accedeix-hi

Interactive Science (Gale)Per donar suport a la comunitat educativa durant l’alerta sanitària del COVID-19, Gale ha obert l’accés a una àmplia varietat de recursos en línia de tots els àmbits temàtics, fins al 30 de juny.

Interactive Science inclou més de 200 sessions interactives sobre temes científics en biologia, química i ciències de la terra i l’espai.

Accedeix-hi

Repositoris de material docent

Connexions (CNX), creat per la Rice University amb la participació d'institucions de més de 20 països. 

Accés als recursos de ciència i tecnologia

Teaching Commons és un repositori de recursos educatius en obert, que inclou  llibres de text, materials de curs, material multimèdia, etc. 

Accés als recursos d’enginyeria

MDX (Materials Docents en Xarxa) és un repositori cooperatiu que conté materials i recursos digitals resultants de l'activitat docent que es porta a terme a les universitats membres.

Accés als recursos d’enginyeria biomèdica

OASIS (Openly Available Sources Integrated Search) cerca a 52 fonts de Recursos Educatius Oberts (REO) i conté a dia d'avui 385.629 records. Es pot buscar per tipus de document (àudio, llibre de text, etc.

Accés als recursos d’enginyeria biomèdica

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons