Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Arquitectura i Urbanisme

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Building Types Online inclou informació extreta de llibres d’arquitectura professionals de l’editorial Birkhäuser. 

Inclou una gran col·lecció internacional d’edificis contemporanis des dels anys 60.

Permet buscar informació sobre diferents tipologies d’edificis: habitatges, edificis d’oficines, museus, escoles, biblioteques, complexos industrials, etc.

Disposa de més de 150 articles temàtics que proporcionen informació bàsica sobre el tipus de construcció individuals o expliquen aspectes específics com la il·luminació, l'acústica, les consideracions urbanes, el tipus d'accés o els processos de planificació.  

Permet cercar dins el text complet, pel nom de l'arquitecte, país, etc. o navegar per les següents categories: tipus de construcció, context urbà o tipus morfològic. 

Conté també més de 5.000 dibuixos arquitectònics i plànols d’alta qualitat, així com més de 2.000 fotografies d’edificis

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

 

De GRUYTER ArchitectureConsulta 374 llibres a text complet de l’àmbit de l’Arquitectura de l'editorial De Gruyter (abans Birkhaüser).

Accedeix-hi.

 

 

 

 

 

DOAB (Directory of Open Access Books) és un directori de llibres en accés obert. Ofereix accés a continguts acadèmics a text complet i en permet la descàrrega. 

Accedeix-hi

 

eBook Collection (EBSCOhost)  és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO.

Podeu limitar la cerca per matèria o seleccionar una categoria des de l'opció "Browse by Category", per exemple, "Arts & Architecture"

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV 

eLibro.net. Inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials.

Proporciona accés als títols de tots els àmbits temàtics: Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Exactes i Naturals, Informàtica, Enginyeries, Psicologia i Ficció, Ciències Socials, Ciències Econòmiques, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut,

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres i per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Ingebook. Plataforma de llibres electrònics en castellà. Trobaràs llibres de text i manuals bàsics universitaris de diferents àrees: arquitectura i enginyeria, economia i empresa, dret, informàtica, ciències de las salut, etc.

Accedeix-hi

Guia d'ús Ingebook

OAPEN és una plataforma que inclou més de 2.000 llibres electrònics acadèmics europeus en accés obert i amb control de qualitat de revisió per parells. Les àrees de coneixement principals son les humanitats i les ciències socials, encara que també incorporen temàtiques com arquitectura, urbanisme, medi ambient, medicina, entre moltes altres. Majoritàriament en anglès, però també en altres llengües.

Accedeix-hi

 

 

O'REILLY. Inclou més de 35.000 llibres i més de 30.000 hores de vídeo i tutorials interactius d'informàtica, disseny, web, negocis, carrera professional, hobbies i viatges.

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAi URV 

Guia d'ús ProQuest (castellà)

 

Proquest Ebook Central plataforma que dóna accés al text complet d'una selecció multidisciplinar de llibres.

Pots seleccionar un tema des de l'opció "Examinar temas" per veure a quins títols hi tenim accés, per exemple, triar el tema "Arte"  i clicar a Arquitectura.

Disposa d'un lector propi on es poden afegir notes, subratllar, imprimir, etc. 

Accedeix-hi

El seu contingut també es pot recuperar des del Cercador CRAI URV

Guia d'ús ProQuest (castellà) 

Guia d'ús ProQuest (anglès)

Unebook és una plataforma de llibres electrònics de les editorials universitàries, centres d'investigació i altres institucions educatives o de recerca, creada per la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles i les 69 editorials científiques que integren l'associació. Gràcies al programa d'intercanvi científic, podem accedir a les publicacions electròniques de qualsevol Universitat o membre adherit, de manera gratuïta.

Hi trobarem moltes temàtiques representades: arts, humanitats, ciències de la salut, història, llengua i literatura, ciències socials, economia i empresa, arquitectura, dret, comunicació i periodisme, entre altres.

L'accés és per una única persona simultàniament. Els llibres-e no es poden descarregar, només visualització en pantalla.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI

Llibres electrònics multidisciplinaris

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons