Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Comunicació, Periodisme i Publicitat

Audiollibres

Podcast Network. És una plataforma per donar resposta a la creixent demanda de documents sonors i en format podcast com una eina de difusió i comunicació acadèmica. En els últims anys s'han observat que moltes institucions acadèmiques fan servir els podcasts com una eina útil per compartir i difondre informació i aquesta entitat col·labora amb diverses universitats internacionals per impulsar la seva iniciativa.  

Accedeix-hi​  

Google PodcastsUna  nova forma de descobrir i escoltar podcasts de qualsevol part del món. La subscripció és gratuïta i permet escoltar i descarregar capítols sense connexió. Tot lo escoltat se sincronitza de manera automàtica en tots el teus dispositius i es compatible amb l'assistent de Google.    

Accedeix-hi​ 

iVooxÉs una plataforma per escoltar radio i podcasts, una plataforma on poder reproduir, descarregar i compartir àudios de tot tipus de temàtiques i gèneres. 

Accedeix-hi​  

Spotify Podcasts, la plataforma musical Spotify també ofereix un seguit de podcasts i audiollibres que fica de manera gratuïta als seus usuaris. Té una col·lecció creixent en diversos idiomes i disposa multitud d'opcions com la possibilitat d'escortar-los sense connexió o crear les teves pròpies llistes.      

Accedeix-hi​ 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons