Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Comunicació, Periodisme i Publicitat

Vídeos i materials docents de l'àmbit temàtic

AVON-Academic Video Online recull aproximadament 68000 vídeos d’àmbit acadèmic que ofereix ProQuest. Els títols abasten la més amplia gamma d’àrees temàtiques, incloent antropologia, negocis, assessorament, cinema, salut, historia, música i més.

Academic Video Online inclou vídeos amb rellevància curricular: documentals, entrevistes, llargmetratges, actuacions, programes de notícies, demostracions, estrenes i material d’arxiu.

També hi podem trobar més de 14000 títols de l’editorial Alexander Street Press, editor electrònic de bases de dades acadèmiques.

 

Moving Imatge Gateway inclou mes de 2000 llocs webs relacionats amb vídeos y materials sonors. Aquests s’han dividit en més de 40 àrees temàtiques, entre elles cinema, radio, fotografia y mitjans de comunicació.

 

Intelf és un banc d’imatges i sons elaborat pel Ministerio de Educación y Formación Profesional.

EUscreen és un projecte de la Comissió Europea. Inclou vídeos, imatges i àudios de les televisions europees.

Photography Tips and Articles és el portal de l’Escola de Fotografia. Inclou consells sobre fotografia, tutorials fotogràfics i es mostren articles recents sobre el tema.

Repositoris de material docent

MDX Materials Docents en Xarxa és un repositori cooperatiu que conté materials i recursos digitals resultants de l'activitat docent que es porta a terme a les universitats membres.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons