Skip to main content

Guia de recursos de Comunicació i Periodisme

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Anuario de la Comunicación es publica cada any des de 1997 amb l’objectiu d’aprofundir en les tendències de la comunicació. Elaborat per la Asociación de Directivos de la Comunicació (dircom).

Accedeix-hi

Llibres electrònics multidisciplinaris

ACLS Humanities E-books inclou més de 5.400 títols essencials escollits per estudiants i investigadors, la ACLS Humanities E-Book Collection (HEB) La col·lecció d’aquesta plataforma està especialitzada en oferir llibres d’alt nivell centrats en els àmbits de les ciències socials, les humanitats i matèries relacionades. Actualment està gestionada per la University of Michigan. 

Accedeix-hi

eLibro

Col·lecció de llibres de més de 500 editorials españoles. Inclou més de 100.000 llibre electrònics e tots els àmbits temàtics: Antropologia, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts , Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i la Comunicació,  Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Dret , Història, Informàtica, Literatura, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Humanities Digital Library: Open Scholarly Books. La Biblioteca Digital de Humanitats és una biblioteca i catàleg d’accés obert per a llibres publicats per la University of London Press. Aquesta plataforma publica nous títols a través de programes d’accés obert juntament amb versions digitalitzades de llibres ja existents. Tot el material que ofereixen està en format.

Accedeix-hi

ProQuest Ebook Central permet trobar de manera rápida llibres electrònics i capítols del teu interès. Entre els diferents recursos d’aquesta plataforma trobem un ampli fons de materials centrats en temes d’Antropologia, Historia i Ciències Polítiques, Educació, Ciències Socials, Filosofia, Art i Llengua i Literatura.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el/s terme/s que t’interessi a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format -- Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre podràs baixar-te en PDF tot el llibre sencer i dependrà dels permisos de l’editor. En canvi tots permeten la lectura en línia.

 

 

Videotutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons