Skip to main content

1. Guia de recursos de Comunicació, Periodisme i Publicitat

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Anuario de la Comunicación es publica cada any des de 1997 amb l’objectiu d’aprofundir en les tendències de la comunicació. Elaborat per la Asociación de Directivos de la Comunicació (dircom).

Accedeix-hi

Tirant Online: Biblioteca virtual conté fins a 4.000 llibres electrònics de l'editorial Tirant sobre Humanitats i ciències socials. A l'apartat d'humanitats -Ciències de la informació- conté subapartats amb títols específics de Comunicació, Periodisme i Audiovisual, així com títols sobre publicitat i marketing, entre altres.

Accedeix-hi

Consulta la guia d'ús (com accedir, lectura de llibre i opcions avançades) 

Unebook és una plataforma de les editorials universitàries espanyoles creada per la Unió d'Editorials Universitàries Epanyoles i les 69 editorials científiques que integren l'associació. Hi trobarem llibres de: Arts, humanitats, ciències de la salut, història, llengua i literatura, ciències socials, dret, comunicació i periodisme, entre altres.

Accedeix-hi

Llibres electrònics multidisciplinaris

ACLS Humanities E-books inclou més de 5.400 títols essencials escollits per estudiants i investigadors, la ACLS Humanities E-Book Collection (HEB) La col·lecció d’aquesta plataforma està especialitzada en oferir llibres d’alt nivell centrats en els àmbits de les ciències socials, les humanitats i matèries relacionades. Actualment està gestionada per la University of Michigan. 

Accedeix-hi

eLibro

Col·lecció de llibres de més de 500 editorials españoles. Inclou més de 100.000 llibre electrònics e tots els àmbits temàtics: Antropologia, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts , Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i la Comunicació,  Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Dret , Història, Informàtica, Literatura, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Humanities Digital Library: Open Scholarly Books. La Biblioteca Digital de Humanitats és una biblioteca i catàleg d’accés obert per a llibres publicats per la University of London Press. Aquesta plataforma publica nous títols a través de programes d’accés obert juntament amb versions digitalitzades de llibres ja existents. Tot el material que ofereixen està en format.

Accedeix-hi

ProQuest Ebook Central permet trobar de manera rápida llibres electrònics i capítols del teu interès. Entre els diferents recursos d’aquesta plataforma trobem un ampli fons de materials centrats en temes d’Antropologia, Historia i Ciències Polítiques, Educació, Ciències Socials, Filosofia, Art i Llengua i Literatura.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el terme o termes que t’interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra per Format - Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre et pots baixar en PDF el llibre sencer, ja que depèn dels permisos de l’editor; en canvi, tots permeten la lectura en línia.

 

 

Vídeo tutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons