Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Recursos disponibles temporalment: Recursos en prova i ampliació d'accés a recursos (durant la pandèmia COVID-19)

Ampliació de l'accés a la informació

Per facilitar un millor accés a la informació durant la crisi ocasionada per la COVID-19, algunes editorials i plataformes digitals subscrites per la URV han optat per ampliar l'accés als continguts o crear-ne de nous. A més, el CRAI us proporciona accés a alguns recursos nous en període de prova.

En aquesta pàgina, en contínua actualització, recollim tots aquests nous recursos electrònics d'accés temporal i l’enllaç perquè hi pogueu accedir directament.

Col·lecció DUO de la UOC

undefined

  • Accés obert a 80 llibres electrònics sobre cièncie socials
  • Més informació

Base de dades d'investigació del coronavirus

undefined

Nova base de dades interdisciplinària de Proquest per donar resposta a la creixent necessitat de continguts autoritzats i fiables relacionats amb la COVID-19.

  •  Accés a articles a text complet, dissertacions i altres continguts dels principals editors sobre COVID-19
  •  Més informació

Pregunta'ns

Enllaç a l'aplicatiu Pregunt@

També et pot interessar

Segueix-nos a les xarxes socials!

Enllaç al perfil d'Instagram del CRAI    Enllaç al perfil de Twitetr del CRAI  Enllaç al perfil de Facebook del CRAI   Enllaç al perfil de Youtube del CRAI

Posa't al dia

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons