Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Treball Social

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

ACLS Humanities E-Book

Donant accés a més de 5.400 títols essencials escollits per estudiants i investigadors, la ACLS Humanities E-Book Collection (HEB) dona suport per a la investigació i l’aprenentatge a distància i arreu del món. La col·lecció d’aquesta plataforma està especialitzada en oferir llibres d’alt nivell centrats en els àmbits de les ciències socials, les humanitats i matèries relacionades. La HEB està orientada a donar servei a comunitats universitàries d’arreu del món i actualment està gestionada per la University of Michigan. 

 

Accedeix-hi

Thomson Reuters Proview és una plataforma de lectura que ofereix llibres digitals (manuals i codis) i publicacions periòdiques de les editorials Aranzadi, Civitas i Lexnova. Permet consultar i treballar sobre la versió digital de les obres, afegint diverses funcionalitats més enllà de la simple visualització.

Accedeix-hi

IGI-Global InfoSci-Books és una base de dades que inclou més de 5.500 llibres electrònics sobre diferents àmbits de les ciències socials, economia i empresa, educació, dret, comunicació, humanitats, ciència i tecnologia i ciències de la salut.

Accedeix-hi

Consulta la guia d'ús (com accedir, lectura de llibre i opcions avançades)

Smarteca és la biblioteca digital de Wolters Kluwer. Recull tot el catàleg de Wolters Kluwer: llibres, anuaris, obres actualitzables i revistes professionals (Sellos LA LEY, CISS, EL CONSULTOR, BOSCH), Kluwer Law lnternational i altres editors.

Accedeix-hi

Diccionari Jurídic de l’Institut d’Estudis Catalans que recull el lèxic jurídic, antic i modern, del dret català, valencià, balear i andorrà, i omplir així el buit lexicogràfic existent en aquesta disciplina.

Accedeix-hi

Llibres electrònics al catàleg URV

La Universitat Rovira i Virgili compta amb una sèrie de llibres electrònics especialitzats en temes de Treball Social. El cercador del CRAI permet visualitzar aquests recursos i filtrar-los per àmbit temàtic amb l’objectiu de facilitar eines de investigació i estudi als col·lectius en formen part.

Accedeix-hi

Tirant Online: Biblioteca virtual conté fins a 4.000 llibres electrònics de l'editorial Tirant especialitzats en ciències jurídiques i dret, així com altres matèries especialitzades en humanitats i ciències socials. L'accés a text complet a tots els llibres és per als llibres a partir de 2010. Des de 2005 a 2010 hi ha una selecció de llibres

Accedeix-hi

Consulta la guia d'ús (com accedir, lectura de llibre i opcions avançades)

Llibres electrònics multidisciplinaris

eLibro

Col·lecció de llibres de més de 500 editorials españoles. Inclou més de 100.000 llibre electrònics e tots els àmbits temàtics: Antropologia, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts , Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i  naturals, Ciències Socials, Dret , Història, Informàtica, Literatura, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Proquest EBook Central. Servei d'accés al text complet d'una selecció multidisciplinària de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir

Accedeix-hi

Science Direct  és la plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Més de 2.300 llibres electrònics multidisciplinaris. Podeu limitar per matèria

Accedeix-hi

Springerlink e-books és una plataforma editorial que ofereix accés a llibres electrònics adquirits a Springer de les àrees de biomedicina, química, informàtica, enginyeria física, ciència dels materials, ciències socials, humanitats, història, lingüística, filosofia i geografia, entre d'altres.

Accedeix-hi

Unebook és una plataforma de les editorials universitàries espanyoles creada per la Unió d'Editorials Universitàries Epanyoles i les 69 editorials científiques que integren l'associació. Hi trobarem llibres de: Arts, humanitats, ciències de la salut, història, llengua i literatura, ciències socials, dret, comunicació i periodisme, entre altres.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons