Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Treball Social

Web d'interès

El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya vol ser un punt de referencia per afavorir la carrera professional, adequant l’oferta formativa i serveis a les diferents necessitats que es pugui tenir al llarg de la trajectòria professional.

Accedeix-hi

El Departament de Treball, Afers Socials i Família recull de recursos específics elaborat per la Generalitat de Catalunya per àmbits temàtics: serveis socials, famílies, gent gran, immigració, inclusió i cohesió social, infància i adolescència, joventut, persones amb dependència i persones amb discapacitat.El

Accedeix-hi

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que s'adreça als i les professionals de l’àmbit d’afers socials per promoure la gestió i la difusió del coneixement en aquest àmbit, així com en el dels drets de ciutadania, la promoció de l'autonomia personal i l’atenció a la dependència.

Accedeix-hi

 

La Xarxa Òmnia, de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, és un programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat.

Òmnia, és un programa universal d’intervenció social, que utilitzant com a instrument les eines TIC, cerca millorar i afavorir, tant individual com col·lectivament, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat..

Accedeix-hi

Consejo General del Trabajo Social és un portal que recull informació relativa a la pràctica de la professió de Treball Social.

Accedeix-hi

 

El Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) és un organisme autònom de caràcter administratiu, amb personalitat jurídica i patrimoni propis, adscrit al Ministeri de la Presidència, que té com a finalitat l'estudi científic de la societat espanyola.

Accedeix-hi 

FUHEM és una fundació independent sense ànim de lucre que promou la justícia social, la profundització de la democràcia i la sostenibilitat ambiental a través de l'activitat educativa i del treball en temes ecosocials.

Accedeix-hi

La Fundació FOESSA (Fomento de Estudios Sociales y Sociologia Aplicada) impulsada per Cáritas, per conèixer de manera objectiva la situació social d’Espanya i en les Comunitats Autònomes. Pretén ser un referent en l’àmbit de l’exclusió social i la sociologia aplicada

Accedeix-hi

Hypotheses, creada al 2009,  reuneix milers de blogs dels camps de les Ciències Socials i de les Humanitats. Els textos son de lliure accés

Accedeix-hi

La pàgina web de l'Organisation d'Acteurs Sociaux Indépendants et Solidaires  recull tot tipus d’informació relacionada amb el treball social, des d’articles de revistes de la temàtica a enllaços de altres webs vinculades a la matèria.

Accedeix-hi

Information for Practice és un recurs electrònic amb l’objectiu de donar ajuda als professionals dintre de l’àmbit del Treball Social. Proporciona recursos sobre novetats, estudis, normativa i noticies relacionades amb aquest sector.      

Accedeix-hi

MIAR és una base de dades, gratuïta i accessible per Internet, que serveix per a la identificació i l'avaluació de revistes d'humanitats i ciències socials. Us pot ajudar a prendre decisions per saber a quina revista publicar. Per trobar l'índex de les revistes del vostre àmbit heu de seleccionar a "Altres índexs" l'apartat "Camps Acadèmic",

Accedeix-hi

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons