Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Treball Social

Accés als recursos d'informació del CRAI

Cercador

Eina de descoberta del CRAI URV que permet fer una cerca simultània a tots els recursos d'informació del CRAI des d'una única caixa de cerca: llibres, articles de revista, bases de dades, tesis, TFG, TFM, etc. Descobriu totes les seves funcionalitats a la Guia d'ús

Llibres electrònics

Introduïu el terme/s que us interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Llibre" i per "Disponibilitat: Disponible en línia".

Articles de revista en línia 

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador  i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Article" i per "Disponibilitat: Disponible en línia".

Revistes electròniques  

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador  i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Revista" i per "Disponibilitat: Disponible en línia".

Bases de dades

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador  i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Bases de dades"

Vídeos

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador  i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Vídeos"

 

Accés

Per accedir als recursos electrònics del CRAI us heu d’identificar al Cercador (amb les mateixes credencials que utilitzeu per accedir al correu URV, al Moodle o a la Intranet):

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons