Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Treball Social

Revistes electròniques de l'àmbit temàtic

Aranzadi és una base de dades jurídica espanyola que inclou: legislació, jurisprudència, bibliografia, projectes de llei, convenis col·lectius, ajuts i subvencions, formularis i diccionari jurídic.

L’apartat de Legislació conté les disposicions estatals, autonòmiques a partir de 1978 i comunitàries (legislació europea des del 1952)

L’apartat de Jurisprudència conté totes les sentències del Tribunal Constitucional; la jurisprudència del Tribunal Suprem a partir de l’any 1992 i una àmplia selecció dels anys anteriors; selecció de la jurisprudència dels Tribunals Superiors de Justícia, Audiències Provincials i Audiència Nacional i igualment del Tribunal Europeu dels Drets Humans i del Tribunal de Justícia de les Comunitats Europees.

L’apartat de Bibliografia conté articles a text complet i referències bibliogràfiques.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

L'RTS (Revista de Treball Social), editada pel Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, és una revista especialitzada que es publica des de l’any 1960 amb periodicitat quadrimestral. La seva finalitat és la de contribuir a l'enriquiment de l’acció professional mitjançant la transmissió de coneixements teòrics-pràctics i la reflexió crítica i transformadora al voltant de la intervenció social.

Accedeix-hi

La plataforma The New Social Worker dona accés a la seva revista que tracta temes sobre Treball Social des de 1994. Però a més a més ofereix recomanacions sobre altres recursos i formacions relacionats tots en l’àmbit del Treball Social.

Accedeix-hi

Revistes electròniques multidisciplinàries

DOAJ és un directori en línia curat per la comunitat que indexa i proporciona accés a revistes d’alta qualitat, d’accés obert, revisades per pares. DOAJ és independent. Tots els serveis DOAJ són gratuïts, inclosa la seva indexació en DOAJ. Totes les dades estan disponibles lliurement. DOAJ gestiona un programa d’educació i divulgació a tot el món.

Accedeix-hi

 

Oxford Journals Online ofereix accés al text complet de més de 300 revistes acadèmiques i d’investigació editades per Oxford University Press.

Accedeix-hi

PressReader ​conté més de 7000 títols de diaris i revistes Premium de més de 120 països i en més de 60 idiomes des d’una plataforma amigable i intuïtiva.

Els articles es poden comentar, marcar, escoltar i imprimir. A més a més, ofereix un servei de traducció dels articles en 18 idiomes diferents.

Accedeix-hi

REDIB (Red Iberoamericana de Innovación y Conocimiento científico). Conté 3.700 títols de revistes, que suposa 1.400.000 articles aproximadament de fons consultable. Aquesta plataforma pretén agregar contingut científic i acadèmic en format electrònic produït en l'àmbit iberoamericà.

 

L'àmbit de ciències socials i humanitats hi comptabilitza 5.403 al distribuir-los per àrees  i 59 títols d'infermeria.

 

Accedeix-hi

Sage Journals és un servei d'accés al text complet d'unes 390 revistes electròniques publicades per Sage. L'abast temàtic és multidisciplinari i d'àmbit anglosaxó. Conté principalment revistes de l'àrea de les ciències socials, de les humanitats i la STM (ciència,  medicina i tecnologia). 

Accedeix-hi

Com cercar revistes i articles electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Revistes" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia de la revista que us interessi

4. A la pantalla següent, a l'apartat Veure en línia, podreu veure des de quin número/volum/any hi tenim accés.

5. Cliqueu el botó per accedir-hi

 

Avís: En algunes revistes haureu d’escollir l’accés entre diferents opcions, segons l’any i el volum o número que us interessi:

 

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.

Consells:

  • Podeu utilitzar les cometes per a expressions o frases exactes: “psicologia infantil”
  • Si trobeu pocs resultats, utilitzeu els termes de cerca en anglès: "child psychology"

  1. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra  per Tipus de recurs: "Articles" i per Disponibilitat: "Disponible en línia" 
  2. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia de l'article que us interessi

4. A la pàgina següent, cliqueu el botó dins l'apartat Veure en línia per accedir al document i visualitzar-lo.

Vídeo tutorial: Com buscar articles electrònics a través del Cercador

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons