Skip to Main Content

Suport al TFG i al TFM

Publicar els resultats en obert

Què és l'accés obert?

L'accés obert permet accedir de manera gratuïta i permanent a través d'Internet a recursos derivats de la producció científica o acadèmica, facilitant-ne la difusió i eliminant les barreres econòmiques per accedir-hi. D'aquesta manera la societat i la ciència es beneficien de la recerca finançada amb fons públics.

Per saber-ne més

 

El repositori institucional de la URV

És un dipòsit de documents digitals que inclou la producció docent i investigadora dels membres de la comunitat universitària de la URV, com articles encara no publicats (preprints), articles publicats (postprints), dades de recerca, projectes finals de carrera, treballs de fi de grau, tesis doctorals, material docent, i altres documents que puguin ser d'interès per a la generació de coneixement.

La URV disposa d'una Política institucional d'accés obert que estipula que els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili dipositin els seus treballs de fi de grau o de màster al repositori institucional de la URV, per tal de promoure la difusió de la producció científica i acadèmica en accés obert.  La Normativa acadèmica de grau i màster de la URV  (aprovada per Consell de Govern de 10 de juliol de 2012 i modificada per Consell de Govern de 22 de febrer de 2018)  determina que “Els TFG i TFM s’han de dipositar al repositori institucional de la URV. Els que obtinguin una qualificació igual o superior a 8 seran visibles i de lliure consulta per a usos docents, de recerca o d’estudi personal”.

Accedeix al repositori institucional

 El repositori institucional de la URV et permet publicar el TFM o TFG en obert.

 

undefined

Beneficis de publicar el TFG i TFM al repositori institucional de la URV

Instruccions per dipositar el TFG/TFM al repositori institucional

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons