Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Antropologia

Altres recursos d'interès

Biblioteca virtual del Patrimonio Bibliográfico és una biblioteca digital que ofereix reproduccions facsímils digitals de manuscrits, llibres impresos, fotografies històriques, amterials cartogràfics, partitures i altra material que forma part del patrimoni Bibliogràfic espanyol.

Accedeix-hi

 

 

Catálogo colectivo de la red de bibliotecas de los archivos estatales inclou les descripcions bibliogràfiques dels fons de les biblioteques especialitzades dels Arxius estatals i del Centre d’Informació Documental de Arxius (CIDA).

Accedeix-hi

L'enciclopèdia digital Viasona té indexat 6.082 grups, 15.318 àlbums i 100.467 cançons de música en català a partir de les seves lletres, des de l’any 1960 fins ara, per presentar-la de manera ordenada, lliure i gratuïta a la xarxa. El portal disposa d’un cercador general que permet la cerca predictiva i l’accés a les lletres, així com als vídeos i àudios associats.

Accedeix-hi

MDC. Memòria Digital de Catalunya permet la consulta en accés obert de les col·leccions digitalitzades relacionades amb Catalunya, el seu patrimoni o que formen part de col·leccions especiales d’institucions científiques, culturals i/o erudites catalanes.

Accedeix-hi

 

Trencadís és el Diposit digital de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.Conté els documents de fons locals, tant històrics com actuals, conservats a les biblioteques: publicacions periòdiques, cartells, programes de festa major, fotografies, enregistraments sonors i vídeos. La incorporació de nous títols és contínua, i estan organitzats en col·leccions temàtiques.

Accedeix-hi 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons