Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Antropologia

Vídeos i materials docents de l'àmbit temàtic

AVON-Academic Video Online recull aproximadament 68000 vídeos d’àmbit acadèmic que ofereix ProQuest. Els títols abasten la més amplia gamma d’àrees temàtiques, incloent antropologia, negocis, assessorament, cinema, salut, historia, música i més.

Academic Video Online inclou vídeos amb rellevància curricular: documentals, entrevistes, llargmetratges, actuacions, programes de notícies, demostracions, estrenes i material d’arxiu.

També hi podem trobar més de 14000 títols de l’editorial Alexander Street Press, editor electrònic de bases de dades acadèmiques.

Cursos UNED abierta. Plataforma que inclou els cursos online que la UNED disposa en obert.

Humanities Commons conté recursos per l’aprenentatge d’humanitats.

Merlot. Cursos i materials de formació en Ciències socials, Història, Art i Humanitats entre altres.

MIT OPEN COURSWARE conté cursos i materials que inclouen l’Antropologia, amb les subàrees antropologia biològica, antropologia cultural, Etnografia i Antropologia social.

MLibrary Research Guides conté de recursos de la Universitat de Michigan d’Antropologia.

Repositoris de material docent

MDX és un repositori cooperatiu que conté materials i recursos digitals resultants de l'activitat docent que es porta a terme a les universitats membres.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons