Skip to main content

Guia de recursos d'Antropologia

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

ACLS Humanities Ebook Inclou més de 5.400 títols essencials escollits per estudiants i investigadors, la ACLS Humanities E-Book Collection (HEB) La col·lecció d’aquesta plataforma està especialitzada en oferir llibres d’alt nivell centrats en els àmbits de les ciències socials, les humanitats i matèries relacionades. Actualment està gestionada per la University of Michigan. 

Accedeix-hi

La Biblioteca Digital Hispánica és la biblioteca digital de la Biblioteca Nacional de España. Proporciona accés lliure i gratuït a milers de documents digitalitzats i podem trobar llibres impresos entre els segles XV i XX. Aquest organisme és va fundar al 2008 i entre els seus objectius trobem la difusió del patrimoni cultural espanyol, contribuir amb la Biblioteca Digital Europea, fomentar la investigació i oferir un canal de cooperació amb altres biblioteques del territori i llatinoamericanes.    

Accedeix-hi 

La Biblioteca Digital Mundial (BDM), és una biblioteca digital internacional creada per la Biblioteca del Congreso de Estados Unidos i la UNESCO. Va ser inaugurada al 2009 en París. Els seus objectius son augmentar el volum i varietat de continguts culturals en internet, proporcionar recursos a educadors, acadèmics i el conjunt de la societat. Des de el punt de l’antropologia resulta interesant perquè conté manuscrits, llibres i altres documents que constitueixen mostres de la historia del món, la cultura dels essers humans, d’un país o fins i tot regions lingüístiques. Te copies digitalitzades de primeres edicions d’obres primigènies sobrevivents que tracten sobre disciplines científiques, gèneres artístics, idiomes i fets culturals.

 

Accedeix-hi

Humanities Digital Library  és una biblioteca i catàleg d’accés obert per a llibres publicats per la University of London Press. Aquesta plataforma publica nous títols a través de programes d’accés obert juntament amb versions digitalitzades de llibres ja existents. Tot el material que ofereixen està en format

Accedeix-hi

ProQuest Ebook Central permet trobar de manera rápida llibres electrònics i capítols del teu interès. Entre els diferents recursos d’aquesta plataforma trobem un ampli fons de materials centrats en temes d’Antropologia, Historia i Ciències Polítiques, Educació, Ciències Socials, Filosofia, Art i Llengua i Literatura.

 

Accedeix-hi

Llibres electrònics multidisciplinaris

ELibro. Col·lecció de llibres de més de 500 editorials españoles. Inclou més de 100.000 llibre electrònics e tots els àmbits temàtics: Antropologia, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Dret, Historia, Informàtica, Literatura, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

Accedeix-hi

Ingebook és una plataforma de llibres electrònics i manuals universitaris en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc.

Accedeix-hi 

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el/s terme/s que t’interessi a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format -- Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre podràs baixar-te en PDF tot el llibre sencer i dependrà dels permisos de l’editor. En canvi tots permeten la lectura en línia.

 

 

Videotutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons