Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Antropologia

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

La Biblioteca Digital Hispánica és la biblioteca digital de la Biblioteca Nacional de España. Proporciona accés lliure i gratuït a milers de documents digitalitzats i podem trobar llibres impresos entre els segles XV i XX. Aquest organisme és va fundar al 2008 i entre els seus objectius trobem la difusió del patrimoni cultural espanyol, contribuir amb la Biblioteca Digital Europea, fomentar la investigació i oferir un canal de cooperació amb altres biblioteques del territori i llatinoamericanes.    

Accedeix-hi 

La Biblioteca Digital Mundial (BDM), és una biblioteca digital internacional creada per la Biblioteca del Congreso de Estados Unidos i la UNESCO. Va ser inaugurada al 2009 en París. Els seus objectius son augmentar el volum i varietat de continguts culturals en internet, proporcionar recursos a educadors, acadèmics i el conjunt de la societat. Des de el punt de l’antropologia resulta interesant perquè conté manuscrits, llibres i altres documents que constitueixen mostres de la historia del món, la cultura dels éssers humans, d’un país o fins i tot regions lingüístiques. Te copies digitalitzades de primeres edicions d’obres primigènies sobrevivents que tracten sobre disciplines científiques, gèneres artístics, idiomes i fets culturals.

 

Accedeix-hi

IGI-Global InfoSci-Books és una base de dades que inclou més de 5.500 llibres electrònics sobre diferents àmbits de les ciències socials, economia i empresa, educació, dret, comunicació, humanitats, ciència i tecnologia i ciències de la salut. 

Accedeix-hi

Guia d'us

 

  •  
  •  
  • ss
  •  
  •  

Llibres electrònics multidisciplinaris

Biblioteca Virtual Tirant conté fins a 4.000 llibres electrònics de l'editorial Tirant especialitzats en ciències jurídiques i dret, així com altres matèries especialitzades en humanitats i ciències socials.

Accedeix-hi

Consulta la guia d'ús (com accedir, lectura de llibre i opcions avançades)

DOAB és un directori de llibres en accés obert. Aquest recurs ofereix accés a continguts acadèmics a text complet i en permet la descàrrega.

Accedeix-hi

                                                                 

A l'e-BUC trobareu un catàleg de més de 21.000 títols de les universitats de la Xarxa Vives d'universitats en format paper, digital i en accés obert. Els serveis editorials de les universitats aposten decididament per l’excel·lència de l’edició acadèmica i per això a l'e-BUC trobareu obres que compleixen els criteris d’avaluació de les agències de qualitat de la recerca.

ELibro és una col·lecció de llibres de més de 500 editorials españoles. Inclou més de 100.000 llibre electrònics e tots els àmbits temàtics: Antropologia, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Dret, Historia, Informàtica, Literatura, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

Accedeix-hi

Guia d'ús

ProQuest Ebook Central permet trobar de manera rápida llibres electrònics i capítols del teu interès. Entre els diferents recursos d’aquesta plataforma trobem un ampli fons de materials centrats en temes d’Antropologia, Historia i Ciències Polítiques, Educació, Ciències Socials, Filosofia, Art i Llengua i Literatura.

 

Accedeix-hi

Unebook és una plataforma de les editorials universitàries espanyoles creada per la Unió d'Editorials Universitàries Epanyoles i les 69 editorials científiques que integren l'associació. Hi trobarem llibres de: Arts, humanitats, ciències de la salut, història, llengua i literatura, ciències socials, dret, comunicació i periodisme, entre altres.

Accedeix-hi

 

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons