Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Medicina i Ciències de la Salut

ClinicalKey Student Medicina

Clínical Key es una eina d’aprenentatge desenvolupada de manera col·laborativa entre estudiants, professors i acadèmics de tot el món. Combina una gran quantitat de contingut, vídeos i una potent eina de cerca així com eines d’estudi col·laboratiu.

  • Conté més de 154 llibres de Medicina i Ciències de la Salut en castellà, de més de 50 especialitats.
  • Permet crear apunts, notes i destacar informació que es pot compartir amb altres persones.
  • Inclou més de 480 vídeos i 50.000 imatges d’alta qualitat que poden ser utilitzades per crear fitxes i presentacions personalitzades amb aquest contingut.

Accés

Per accedir-hi cal anar a aquest enllaç i autenticar-vos a SABIDI. En cas contrari no ens reconeixerà com a usuaris URV.

La primera vegada que s’hi accedeix cal que us registreu. En cas que disposeu d’alguna clau d’accés d’Elsevier (per accedir a Scopus, per exemple), cal emprar-la. Si no en disposeu de cap seguiu aquestes instruccions:

1.       Clicar a Registro

2.       Omplir “datos, correo electrónico y contraseña” i clicar a Registro

3.       Una vegada registrats, clicar a Acceder

4.       Omplir les dades d’accés: Usuario i Contraseña

5.       Fer clic a Recordarme

Un cop validats, haureu de triar l’opció Explorar recursos i us apareixerà la col·lecció de llibres a la que tenim accés.

Per a més informació, consulteu la guia d'ús

Les següents vegades que hi vulgueu accedir ja no us caldrà registrar-vos de nou, però sempre haureu de validar-vos amb SABIDI.

 Si necessiteu més informació relativa a SABIDI la trobareu aquí 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons