Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Medicina i Ciències de la Salut

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Aquest atles conté aproximadament 14.000 imatges interactives que permeten visualitzar imatges mitjançant diferents seccions:  tòrax, abdomen, cap i coll, locomotor, vascular i sistema nerviós central. Permet visualitzar el cos humà a través de diferents tècniques de diagnòstic per imatge RX, TAC, RM, Ecografia 3D i volum Rendering. Visualitzarà les imatges de la mateixa manera que apareixen a les proves radiològiques, el que permet repassar l’anatomia. En accedir-hi trobareu les següents seccions:

 

► Accedeix-hi

Accés a la versió electrònica de la XVIII edició del text clàssic de referència en medicina interna en espanyol. Es presenta en dos volums dividits en 20 seccions. Ofereix el coneixement de les entitats nosològiques més importants, seguint una estructura que fa la seva comprensió molt més senzilla: concepte, etiologia, patogènia, quadre clínic, diagnòstic, pronòstic, prevenció i tractament.

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Aquest llibre  de medicina interna és un llibre que consta de dos volums.
 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Llibres electrònics multidisciplinaris

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO. Podeu limitar per matèria.

Accedeix-hi

eLibro Cátedra. Inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials. Conté els títols de tots els àmbits temàtics: Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Informàtica, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

IGI-Global InfoSci-Books és una base de dades que inclou més de 5.500 llibres electrònics sobre diferents àmbits de les ciències socials, economia i empresa, educació, dret, comunicació, humanitats, ciència i tecnologia i ciències de la salut.

Clica aquí per més informació: quins àmbits temàtics engloba,  com arribar als recursos disponibles, com fer una cerca i quines opcions podeu emprar en efectuar-la, etc.

Accedeix-hi 

Ingebook és una plataforma de llibres electrònics i manuals universitaris en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc.

Accedeix-hi

Science Direct és una plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Podeu limitar per matèria

A més, per pal·liar l’impacte que l’alerta sanitària per COVID-19 està tenint en les institucions universitàries, Elsevier també s’ha sumat a la iniciativa global de facilitar l’accés als recursos d’informació i posa en obert, durant un període de tres mesos, tots els manuals (Textbooks) disponibles a la seva plataforma Science Direct (més de 250 títols que podeu consultar aquí)

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

Accedeix-hi*

*Filtreu els resultats per “Books” i “Subscribed & complementary.

SpringerLink és una plataforma per accedir als llibres electrònics adquirits a Springer. Podeu refinar les vostres cerques per submatèries: Agriculture, Agricultural Economics, Food Science, Plant Breeding/Biotechnology, Soil Science, etc.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons