Skip to main content

Guia de recursos de Medicina i Ciències de la Salut

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

ACCESS MEDICINA​. Fins el proper 14/05/2020 l'editorial McGrawhill posa a la vostra disposició tota la seva col·lecció de llibres electrònics de l'àmbit de la medicina i les ciències de la salut en castellà.

A més dels llibres també hi trobareu contingut multimèdia, casos pràctics, eines per l'autoavaluació i múltiples calculadores.

Accedeix-hi

Aquest atles conté aproximadament 14.000 imatges interactives que permeten visualitzar imatges mitjançant diferents seccions:  tòrax, abdomen, cap i coll, locomotor, vascular i sistema nerviós central. Permet visualitzar el cos humà a través de diferents tècniques de diagnòstic per imatge RX, TAC, RM, Ecografia 3D i volum Rendering. Visualitzarà les imatges de la mateixa manera que apareixen a les proves radiològiques, el que permet repassar l’anatomia. En accedir-hi trobareu les següents seccions:

Accedeix-hi

Editorial Médica Panamericana [TEMPORAL]: per poder accedir al catàleg complet d’aquesta editorial cal que us registreu prèviament.

Accedeix-hi

Elsevier ClinicalKey Student Medicine és una eina d’aprenentatge desenvolupada de manera col·laborativa entre estudiants, professors i acadèmics de tot el món. Combina una gran quantitat de contingut, vídeos i una potent eina de cerca així com eines d’estudi col·laboratiu.

Conté més de 154 llibres de Medicina i Ciències de la Salut en castellà, de més de 50 especialitats.

Permet crear apunts, notes i destacar informació que es pot compartir amb altres persones.

Inclou més de 480 vídeos i 50.000 imatges d’alta qualitat que poden ser utilitzades per crear fitxes i presentacions personalitzades amb aquest contingut.

​Accedeix-hi

Accés a la versió electrónica de la XVIII edició del text clàssic de referència en medicina interna en espanyol. Es presenta en dos volums dividits en 20 seccions. Ofereix el coneixement de les entitats nosològiques més importants, seguint una estructura que fa la seva comprensió molt més senzilla: concepte, etiologia, patogènia, quadre clínic, diagnòstic, pronòstic, prevenció i tractament.

Accedeix-hi 

Aquest llibre  de medicina interna és un llibre que consta de dos volums. A través d’aquest enllaç podreu accedir a la darrera edició (20ena)  aquesta obra de consulta ràpida, realitzar tests d’autoavaluació o anar a casos, veure’n les estratègies diagnostiques i terapèutiques.

Accedeix-hi

Ingebook [TEMPORAL]: Aquest editor ens ha ofert accés gratuït a tot el seu fons durant un mes per poder donar resposta a les demandes d’informació en aquest moment d’estat d’alarma. Entrant a la seva plana web, obriu el desplegable “Sección”  i seleccioneu “Medicina” per veure tots els llibres que podeu consultar a text complert.

Accedeix-hi

Llibres electrònics multidisciplinaris

Cambridge Ebooks dóna accés a més de 6.500 llibres electrònics o capítols de llibre multidisciplinars d’aquesta editorial.

Accedeix-hi

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO. Podeu limitar per matèria.

Accedeix-hi

Servei d'accés al text complet d'una selecció multidisciplinar de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir.

Accedeix-hi

Springerlink ebooks és una plataforma editorial que ofereix accés a llibres electrònics adquirits a Springer de les àrees de biomedicina, química, informàtica, enginyeria física, ciència dels materials, ciències socials, humanitats, història, lingüística, filosofia i geografia, entre d'altres.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el/s terme/s que t’interessi a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format -- Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre podràs baixar-te en PDF tot el llibre sencer i dependrà dels permisos de l’editor. En canvi tots permeten la lectura en línia.

 

 

Videotutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons