Skip to main content

Guia de recursos de Medicina i Ciències de la Salut

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Aquest atles conté aproximadament 14.000 imatges interactives que permeten visualitzar imatges mitjançant diferents seccions:  tòrax, abdomen, cap i coll, locomotor, vascular i sistema nerviós central. Permet visualitzar el cos humà a través de diferents tècniques de diagnòstic per imatge RX, TAC, RM, Ecografia 3D i volum Rendering. Visualitzarà les imatges de la mateixa manera que apareixen a les proves radiològiques, el que permet repassar l’anatomia. En accedir-hi trobareu les següents seccions:

Accedeix-hi

Elsevier ClinicalKey Student Medicine és una eina d’aprenentatge desenvolupada de manera col·laborativa entre estudiants, professors i acadèmics de tot el món. Combina una gran quantitat de contingut, vídeos i una potent eina de cerca així com eines d’estudi col·laboratiu.

Conté més de 154 llibres de Medicina i Ciències de la Salut en castellà, de més de 50 especialitats.

Permet crear apunts, notes i destacar informació que es pot compartir amb altres persones.

Inclou més de 480 vídeos i 50.000 imatges d’alta qualitat que poden ser utilitzades per crear fitxes i presentacions personalitzades amb aquest contingut.

​Accedeix-hi

Accés a la versió electrònica de la XVIII edició del text clàssic de referència en medicina interna en espanyol. Es presenta en dos volums dividits en 20 seccions. Ofereix el coneixement de les entitats nosològiques més importants, seguint una estructura que fa la seva comprensió molt més senzilla: concepte, etiologia, patogènia, quadre clínic, diagnòstic, pronòstic, prevenció i tractament.

Accedeix-hi 

Aquest llibre  de medicina interna és un llibre que consta de dos volums. A través d’aquest enllaç podreu accedir a la darrera edició (20ena)  aquesta obra de consulta ràpida, realitzar tests d’autoavaluació o anar a casos, veure’n les estratègies diagnostiques i terapèutiques.

Accedeix-hi

Llibres electrònics multidisciplinaris

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO. Podeu limitar per matèria.

Accedeix-hi

eLibro Cátedra. Inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials. Conté els títols de tots els àmbits temàtics: Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Informàtica, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Ingebook és una plataforma de llibres electrònics i manuals universitaris en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc.

Accedeix-hi

Science Direct és una plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Podeu limitar per matèria

A més, per pal·liar l’impacte que l’alerta sanitària per COVID-19 està tenint en les institucions universitàries, Elsevier també s’ha sumat a la iniciativa global de facilitar l’accés als recursos d’informació i posa en obert, durant un període de tres mesos, tots els manuals (Textbooks) disponibles a la seva plataforma Science Direct (més de 250 títols que podeu consultar aquí)

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

Accedeix-hi*

*Filtreu els resultats per “Books” i “Subscribed & complementary.

SpringerLink és una plataforma per accedir als llibres electrònics adquirits a Springer. Podeu refinar les vostres cerques per submatèries: Agriculture, Agricultural Economics, Food Science, Plant Breeding/Biotechnology, Soil Science, etc.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el terme o termes que t’interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra per Format - Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre et pots baixar en PDF el llibre sencer, ja que depèn dels permisos de l’editor; en canvi, tots permeten la lectura en línia.

 

 

Vídeo tutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons