Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Medicina i Ciències de la Salut

Dades de recerca en obert

GenBank COVID-19 Sequences. GenBank ® és la base de dades de seqüències genètiques NIH, una col·lecció anotada de totes les seqüències d'ADN disponibles públicament (Nucleic Acids Research, 2013 de gener; 41 (D1): D36-42). GenBank forma part de la col·laboració de bases de dades internacional sobre seqüències de nucleòtids, que inclou l'ADN DataBank del Japó (DDBJ), l'Arxiu Europeu de Nucleòtids (ENA) i GenBank a NCBI. Aquestes tres organitzacions intercanvien dades diàriament.

Accedeix-hi

LENS.org COVID-19 Datasets. The Lens és una ciberinfraestructura global oberta que fa que el sistema d’innovació sigui més eficient i just, més transparent i inclusiu. Amb la Human Coronaviruses Data Initiative The Lens està construint una eina interactiva per comprendre l’escenari actual de les patents i treballs de recerca en qualsevol domini, inclosos els coronavirus humans i COVID19.

Accedeix-hi

El NCBI Virus’ COVID-19 és un recurs integrador de valor afegit dissenyat per donar suport a la recuperació, visualització i anàlisi d'una col·lecció curada de seqüències de virus i grans conjunts de dades de seqüències. És un portal l’objectiu del qual és augmentar la usabilitat de les dades arxivades a GenBank i altres dipòsits NCBI.

Accedeix-hi

Zenodo Coronavirus Disease Research Community és un espai específic per la recopilació de resultats d’investigació que podrien ser rellevants per a la comunitat científica mundial. El contingut actualitzarà automàticament el COVID-19 Open Research Gateway, OpenAIRE COVID-19 Gateway, fet que donarà com a resultat un únic punt d’entrada per a tots els resultats de la investigació.

Accedeix-hi

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons