Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Llengua i Literatura

Audiollibres

AlbaLearning. Llibres per llegir, ser escoltats mentre es llegeixen i per descarregar en format Mp3. Centenars d'arxius a la seva disposició de maner gratuïta i per a ús personal. La pàgina es manté contínuament actualitzada amb l'objectiu d'aportar noves incorporacions.

Accedeix-hi​

Descarga Cultura. UNAM, un  espai de podcasts que ofereix la "Universidad Nacional Autónoma de México". En aquesta plataforma de podcasts trobaràs una gran varietat de literatura en format d'àudio (novel·les, contes, poesia, teatre, cròniques,...).

Els materials han estats gravats per lectors professionals i/o els propis autors. D'aquesta manera podràs trobar tant documents nacionals com estrangers.     

Accedeix-hi​

Google Podcasts. Una  nova forma de descobrir i escoltar podcasts de qualsevol part del món. La subscripció és gratuïta i permet escoltar i descarregar capítols sense connexió. Tot lo escoltat se sincronitza de manera automàtica en tots el teus dispositius i es compatible amb l'assistent de Google.    

Accedeix-hi​ 

iVoox. És una plataforma per escoltar radio i podcasts, una plataforma on poder reproduir, descarregar i compartir àudios de tot tipus de temàtiques i gèneres. 

Accedeix-hi​  

La Casa del Libro Total, és una biblioteca digital gratuïta amb més de 45.000 títols entre literatura, imatges i música. Amb la missió de recuperar el patrimoni cultural de la humanitat hispanoparlant.

La plataforma té més de 40.000 títols dels clàssics grecs, llatins, llatinoamericans, europeus, poesia, etc. 

Accedeix-hi​

LibriVox, és  una plataforma sense ànims de lucre i impulsada per persones voluntàries. Els voluntaris graven capítols o llibres sencers de documents amb domini públic. Donat el seu caràcter global a la plataforma s'hi poden trobar llibres en qualsevol idioma. 

Accedeix-hi​ 

Planeta Libro, és una biblioteca amb més de 9.000 llibres de domini públic per a llegir en el telèfon, "tablet" o "ebook reader". Llegeix llibres "on-line" o descarrègals gratis i de forma legal. La plataforma et permet crear una biblioteca amb els teus títols favorits vinculant-la a través del teu perfil de Facebook.   

Accedeix-hi​ 

Project Gutenberg, és unes de les primeres plataformes que va oferir contingut relacionat amb els llibres electrònics. Ofereixen tot tipus de materials on-line i audiollibres en diferents idiomes.      

Accedeix-hi​ 

Spotify Podcasts, la plataforma musical Spotify també ofereix un seguit de podcasts i audiollibres que fica de manera gratuïta als seus usuaris. Té una col·lecció creixent en diversos idiomes i disposa multitud d'opcions com la possibilitat d'escortar-los sense connexió o crear les teves pròpies llistes.      

Accedeix-hi​ 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons