Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Llengua i Literatura

Vídeos i materials docents de l'àmbit temàtic

AVON-Academic Video Online recull aproximadament 68000 vídeos d’àmbit acadèmic que ofereix ProQuest. Els títols abasten la més amplia gamma d’àrees temàtiques, incloent antropologia, negocis, assessorament, cinema, salut, historia, música i més.

Academic Video Online inclou vídeos amb rellevància curricular: documentals, entrevistes, llargmetratges, actuacions, programes de notícies, demostracions, estrenes i material d’arxiu.

També hi podem trobar més de 14000 títols de l’editorial Alexander Street Press, editor electrònic de bases de dades acadèmiques.

BBC Learning EnglishMaterials didàctics de la BBC per aprendre la llengua anglesa.

Cursos UNED abierta és una plataforma que inclou els cursos online que la UNED disposa en obert.

ECO-Learning Communication és una plataforma que inclou cursos online, i inlocu l’àmbit de les humanitats.

edX és una plataforma que inclou cursos online. Inclou cursos sota els tòpics de Art i cultura, Historia, Humanitats, Llengua, Literatura, Filosofia i Ciències socials entre altres.

Internet Grammar of English. Cursos en línia de gramàtica anglesa orientat principalment per a estudiants universitaris.

Humanities CommonsRecursos per l’aprenentatge d’humanitats.

Merlot. Cursos i materials de formació en Ciències socials, Història, Art i Humanitats entre altres.

OpenLearn és una plataforma d’aprenentatge gratuïta, impartida per l’Open University. Inclouen cursos online (des de 30 segons a 100 hores) articles, jocs interactius, audios,etc.

Recursos en red para filología clàsica recull de recursos del Departament de Filologia Clàsica de la Universidad de Salamanca.

Using English for Academic PurposesPortal web que recull eines per millorar les presentacions orals en llengua anglesa dels estudiants de grau superior.

Repositoris de material docent

MDX (Materials docents en xarxa) és un repositori cooperatiu que conté materials i recursos digitals resultants de l'activitat docent que es porta a terme a les universitats membres.

Internet Archive és una biblioteca digital dedicada a la preservació d’arxius, captures de webs públiques i programari. Inclou una secció de vídeo, àudios i també fotografies.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons