Skip to Main Content

Identitat digital dels investigadors i les institucions

Què és?

                            

Per accedir a la informació relativa als Autors de Dialnet Plus, cal que us identifiqueu a la plataforma, o bé que entreu des de SABIDI.

El perfil d'autor a Dialnet Plus es crea automàticament quan el portal indexa alguna obra d'aquest autor. Per exemple:

 

                                                                                                          

 

Inclou les publicacions d'aquest autor indexades a Dialnet Plus, la institució a la qual pertany, la seva àrea de coneixement, les coautories, un arbre acadèmic amb informació sobre les tesis doctorals que l'autor ha dirigit i altres webs personals, blocs, etc.

L'autor pot tenir altres publicacions, però si no apareixen a Dialnet Plus, no apareixeran al seu perfil ni s'hi podran incloure. Vegeu la guia general del recurs per saber-ne més.

El perfil a Dialnet Plus es pot enllaçar amb Researcher ID, Scopus Author Record, Google Scholar, ORCID, sense que això comporti cap actualització automàtica de publicacions. També es pot incloure l'enllaç amb catàlegs bibliogràfics com la Biblioteca Nacional, la Library of Congress, etc. i amb altres fonts.

 

 

El perfil d'autor a Dialnet Plus també inclou informació sobre citacions obtingudes, vegeu l'apartat Dialnet Métricas.                                         

Per a modificar el vostre perfil d'autor a Dialnet Plus, contacteu amb el vostre CRAI de campus.

 

Dialnet Métricas

Dialnet Métricas és un projecte en fase Beta que ofereix un conjunt d'indicadors bibliomètrics que serveixen per analitzar la producció científica fonamentalment de les àrees d'humanitats i ciències socials.

S'analitza la bibliografia que inclouen els articles indexats a Dialnet Plus per establir un arbre de citacions i desenvolupar diversos indicadors que s'apliquen a revistes, universitats, àrees temàtiques, etc.

Dialnet Métricas apareix al perfil de l'investigador afegint el nombre de citacions totals. Si hi cliquem al damunt, accedirem a una anàlisi d'aquestes citacions per any, les publicacions més citades, etc.

 

              

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons