Skip to Main Content

Identitat digital dels investigadors i les institucions

Identitat digital de les institucions

                     

 

  

De la mateixa manera que els investigadors, les institucions i organitzacions acadèmiques també necessiten definir-se unívocament dins el context digital i és per això que compten amb els seus propis identificadors que, a més, faciliten la descoberta i seguiment dels resultats de la seva recerca.

     

    El ROR (Research Organization Registry) és un projecte que atorga un identificador obert, sostenible i unívoc per a cada organització acadèmica del món.  Aquest és el ROR de la Universitat Rovira i Virgili.

 

                                             

   

Des del 12 de juliol de 2021 el ROR integra l'antic GRID (Global Research Identifier Database).

 

    L'ISNI (International Standard Name Identifier) és un stàndard ISO que treballa per a la desambiguació del nom de les institucions.  Aquest és l'ISNI de la Universitat Rovira i Virgili.

 

 

    El Ringgold ID o RIN és un identificador per a institucions acadèmiques creat l'any 2003 a petició de l'Oxford University Press i adaptat a l'stàndard ISNI(ISO). Aquest és el Ringgold ID de la Universitat Rovira i Virgili.

 

 

  L'OpenAlex és un índex gratuït i en obert d'institucions d'investigació d'arreu del món. Aquest és l'OpenAlex de la Universitat Rovira i Virgili.

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons