Skip to Main Content

Catàleg d'eines digitals

Catàleg d'eines i programari destinat a la creació multimèdia i digital

Catàleg d'eines per a la creació de codis QR

Icona de Codis QR

Codis QR

En aquesta secció es presenten les eines i el programari necessaris per poder dur a terme tasques relacionades amb la personalització i generació de codis QR.

Generador Códigos QR

Logotip Generador Códigos QR

Generador Códigos QR

Descripció

Generador Códigos QR és una eina completament gratuïta. Els codis QR generats poden descarregar-se i imprimir-se per a usos particulars, comercials i publicitaris sense cap cost.

  • L'eina et dóna l'opció de crear un codi QR de manera versàtil permetent enllaçar webs, SMS, telèfons, textos, localitzacions, esdeveniments...

  • No permet modificar amb detall el codi QR que creem. El resultat serà un codi QR tradicional (negre sobre blanc).

  • Per a descarregar-ho solament has de prémer el botó dret del ratolí i guardar la imatge en el teu dispositiu. L'arxiu serà format PNG i amb una resolució de 290 píxels.

 

Imatge

Imatge de l'eina en línia Generador Códigos QR

 

 

Unitag QR Code

Logotip Unitag

Unitag

Descripció

Unitag és una eina que et permet crear i personalitzar un codi QR.

  • Una vegada que el codi QR creat es pot descarregar com una imatge amb la finalitat d'utilitzar-lo en els documents o gràfics que necessitis. El codi QR es podrà descarregar en format PNG i en mida de 300 píxels.

  • Hi ha una versió gratuïta i una altra de pagament, la diferència principal és la resolució final dels codis (3000px) i els diferents formats en els quals es pot descarregar (PNG, JPG, PDF, SVG).

  • Es podrà triar específicament el tipus de codi QR que vulguem crear així com els colors, la forma i fins i tot decidir si volem que el nostre logotip surti en el codi.

 

Imatge

Imatge de l'eina Unitag

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons