Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Turisme i Geografia

Revistes electròniques multidisciplinàries

Sage journals és un servei d'accés al text complet d'unes 390 revistes electròniques publicades per Sage. L'abast temàtic és multidisciplinar i d'àmbit anglosaxó. Conté principalment revistes de l'àrea de les ciències socials, de les humanitats i la STM (ciència,  medicina i tecnologia). 

Accedeix-hi

Taylor & Francis ofereix text complet de les revistes editades per Taylor & Francis. Inclou també les editorials Routledge, Psychology Press, Informa Healthcare i Informaworld

Accés només als anys 2008 al 2011

Accedeix-hi

SpringerLink e-revistes és una plataforma que ofereix accés a les revistes electròniques subscrites a Springer, de medicina i salut pública, ciències de la vida, enginyeria, matemàtiques i física, economia, ciències socials, educació i psicologia.

Accedeix-hi

Science Direct és la plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Podeu limitar per matèria.

Accedeix-hi

DOAJ és un directori en línia curat per la comunitat que indexa i proporciona accés a revistes d’alta qualitat, d’accés obert, revisades per pares. DOAJ és independent. Tots els serveis DOAJ són gratuïts, inclosa la seva indexació en DOAJ. Totes les dades estan disponibles lliurement. DOAJ gestiona un programa d’educació i divulgació a tot el món.

Accedeix-hi

JSTOR és una plataforma que dona accés a més de 12 milions d’articles de revistes acadèmiques, llibres i fonts primaries de 75 disciplines.

Accedeix-hi  

Pressreader conté més de 7.000 diaris i revistes de més de 120 països i en més de 60 idiomes des d’una plataforma amigable i intuïtiva.

Accedeix-hi

Dialnet: servicio de alertas y hemeroteca virtual de sumarios de revistas científicas españolas és una base de dades que permet la cerca sobre un conjunt de més d'1 milió d'articles de revistes científiques espanyoles i iberoamericanes.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Oxford Journals ofereix accés al text complet de més de 300 revistes acadèmiques i d’investigació editades per Oxford University Press.

Accedeix-hi

Emerald conté articles de revista sobre enginyeries i gestió d'empreses de l'editorial Emerald. Text complet des de 1989, de més de 290 revistes.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Com cercar revistes i articles electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Revistes" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia de la revista que us interessi

4. A la pantalla següent, a l'apartat Veure en línia, podreu veure des de quin número/volum/any hi tenim accés.

5. Cliqueu el botó per accedir-hi

 

Avís: En algunes revistes haureu d’escollir l’accés entre diferents opcions, segons l’any i el volum o número que us interessi:

 

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.

Consells:

  • Podeu utilitzar les cometes per a expressions o frases exactes: “psicologia infantil”
  • Si trobeu pocs resultats, utilitzeu els termes de cerca en anglès: "child psychology"

  1. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra  per Tipus de recurs: "Articles" i per Disponibilitat: "Disponible en línia" 
  2. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia de l'article que us interessi

4. A la pàgina següent, cliqueu el botó dins l'apartat Veure en línia per accedir al document i visualitzar-lo.

Vídeo tutorial: Com buscar articles electrònics a través del Cercador

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons