Skip to main content

Guia de recursos de Turisme i Geografia

Bases de dades de l'àmbit temàtic

Leisure Tourism és una base de dades específica per qualsevol tema relacionat amb el Turisme, la més completa que existeix. Conté més de 190.000 referències especifiques i més de 10.000 a text complet. Només permet 4 entrades simultànies.

Accedeix-hi 

WTO E-Library Base de dades que permet consultar totes les estadístiques sobre Turisme, el baròmetre i llibres electrònics publlicats per l’Organització Mundial de Turisme. Les matèries són totes les relacionades amb el sector turístic i inclouen, entre d’altres, l’ecoturisme i el desenvolupament sostenible, les estadístiques mundials de turisme, estudis de mercat, innovació i noves tecnologies i polítiques turístiques. Conté llibres, publicacions periòdiques i informes estadístics per països i indicadors

Accedeix-hi

BUSINESS SOURCE PREMIER (BSP) recupera articles de revistes sobre economia i empresa (màrqueting, gestió, sistemes d’informació de gestió, POM, comptabilitat, finances, economia, recursos humans, negocis, etc). També està inclosa al Cercador.

Accedeix-hi 

Bases de dades multidisciplinàries

Scopus Base de dades multidisciplinar que recull referències bibliogràfiques, resums o el text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Facilita les cites que rep un article, indicadors d’impacte, índex h, quartils, etc.

Accedeix-hi

Web of Science  és una base de dades multidisciplinar que recull referències bibliogràfiques, resums o text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Proporciona eines d’anàlisi per valorar la qualitat de les publicacions: cites, índex h, etc. Inclou tres bases de dades per àrees: Science Citation Index, Social Science Citation Index i Arts & Humanities Citation Index.

A més ofereix l’eina Journal Citation Report que inclou el Factor d’Impacte (Impact Factor) de les publicacions.

Accedeix-hi

Dialnet és un dels portals bibliogràfics més grans del món, i especialment recull la producció científica feta en llengua castellana. Centrat fonamentalment en els àmbits de les Ciències humanes, jurídiques i socials, us permetrà consultar articles de revistes, tesis doctorals, llibres, capítols de llibres, etc. Inclou 1.504.204 documents a text complet.

Accedeix-hi

ÍnDICEs CSIC és una base de dades multidisciplinar del CSIC que recopila i difon articles d’investigació publicats a revistes científiques espanyoles (no inclou les revistes editades fora d’Espanya).

Accedeix-hi

Com cercar bases de dades

Pots accedir a una base de dades concreta pel títol: 

Des de la caixa inicial de cerca    buscant pel nom de la base de dades

També pots consultar les disponibles per cada matèria:

Des del botó del quadre inicial del cercador:

O també:

Des del menú que apareix a la part superior dreta dins el Cercador

 

 

Videotutorial: Com accedir a les bases de dades a través del Cercador del CRAI

 

  1. Introdueix a la caixa de cerca el nom de la base de dades que t’interessi, per exemple: PSICODOC
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format à Lloc web
  3. Clica el botó     

Et portarà a la base de dades escollida on podràs començar a fer cerques.

Des del botó  del quadre inicial del cercador:

O bé :

Des del menú  que apareix a la part superior dreta del Cercador

  1. Clica el botó  Enllaços de la biblioteca a la part superior i selecciona Bases de dades

O bé, des del botó  del quadre inicial del cercador:

Valida’t amb les mateixes claus que utilitzes per consultar el correu electrònic de la URV o per entrar al Campus Virtual.

2. A la següent pàgina selecciona al desplegable Matèria, introdueix la que t’interessi i clica el botó Cerca

Clica al resultat de bases de dades:

I selecciona la base de dades que t’interessi:

3. A continuació clica a Accés i et portarà a la base de dades

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons