Skip to main content

Guia de recursos de Turisme i Geografia

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

CAB ebooks és un portal de llibres electrònics en pdf de l’editorial CABI. Hi ha enllaços per matèries, però només estem subscrits als llibres de Turisme. També están disponibles entrant per la base de dades Leisure Tourism, els llibres estan indexats i disponibles per capítols Una col·lecció de més de 150 llibres electrònics específics de Turisme que podeu consultar a text complet.

Accedeix-hi

Ebooks de l’WTO elibrary són llibres editats per l’Organització Mundial de Turisme. Podeu filtrar per temàtica i accedir a totes les monografies que edita l’OMT.

Accedeix-hi  

Llibres electrònics multidisciplinaris

Ingebook és una plataforma de llibres i manuals universitaris en streaming. Inclou més de 2.200 llibres electrònics en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc. Es poden consultar els títols disponibles per àrees temàtiques: arquitectura i enginyeria, ciencies socials i educació, ciències de la salut, dret, economia i empresa, humanitats, informàtica i també disposa d’un apartat de revistes de divulgació.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el/s terme/s que t’interessi a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format -- Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre podràs baixar-te en PDF tot el llibre sencer i dependrà dels permisos de l’editor. En canvi tots permeten la lectura en línia.

 

 

Videotutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons