Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Turisme i Geografia

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

CAB ebooks és un portal de llibres electrònics en pdf de l’editorial CABI. Hi ha enllaços per matèries, però només estem subscrits als llibres de Turisme. També están disponibles entrant per la base de dades Leisure Tourism, els llibres estan indexats i disponibles per capítols Una col·lecció de més de 150 llibres electrònics específics de Turisme que podeu consultar a text complet.

Accedeix-hi

Ebooks de l'WTO elibrary són llibres editats per l'Organització Mundial de Turisme. Podeu filtrar per temàtica i accedir a totes les monografies que edita l'OMT.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Llibres electrònics multidisciplinaris

Ingebook és una plataforma de llibres i manuals universitaris en streaming. Inclou més de 2.200 llibres electrònics en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc. Es poden consultar els títols disponibles per àrees temàtiques: arquitectura i enginyeria, ciencies socials i educació, ciències de la salut, dret, economia i empresa, humanitats, informàtica i també disposa d’un apartat de revistes de divulgació.

Accedeix-hi

EBSCOhost eBook Collection (anteriorment NetLibrary) és un servei d'accés al text sencer d'una selecció de llibres. Permet fer recerques al text sencer d'un o tots els llibres alhora combinant paraules, utilitzar operadors booleans i limitadors, i imprimir informació.

Accedeix-hi

eLibro Cátedra. Col·lecció de llibres de més de 500 editorials españoles. Inclou més de 100.000 llibre electrònics e tots els àmbits temàtics: Antropologia, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Dret, Historia, Informàtica, Literatura, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

ProQuest Ebook Central és un servei d'accés al text complet d'una selecció multidisciplinar de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir.

Accedeix-hi

Science Direct és una plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Podeu limitar per matèria

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

Accedeix-hi*

*Filtreu els resultats per “Books” i “Subscribed & complementary.

Wiley Online Library és un portal que permet l’accés a text complet de publicacions multidisciplinars de l’editorial  John Wiley & Sons.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons