Skip to Main Content

Mendeley Reference Manager

Mendeley Reference Manager - Grups privats

Els grups privats permeten compartir els PDFs a text complet dels documents que afegim a la biblioteca del grup. Això dóna opció als altres usuaris a treballar amb els mateixos materials, convertint el grup en una mena de repositori per a l'equip d'investigació.

A més a més, permet als membres del grup treballar amb els mateixos documents que estiguem redactant en col·laboració, al mateix temps.

 

Imatge de com accedir a Preferències dels grups

 

 

 

Exemple de com poden visualitzar els membres del grup les anotacions d'un document compartit

Un cop s'ha compartit un document amb un grup privat, tots els membres poden descarregar i llegir aquest element. Mendeley millora encara més el procés de col·laboració oferint una sèrie de funcions que us permeten treballar juntament amb altres membres del grup.

Limitacions

Per garantir que els grups privats s’utilitzen adequadament, hi ha algunes limitacions. És important entendre com poden afectar el vostre ús i assegurar-vos que teniu la solució adequada per a vosaltres i per al vostre equip.

Editar la configuració

Podeu modificar el nom, la descripció i la imatge que s’acompanya del vostre grup en qualsevol moment mitjançant el menú “'Edit Settings'”, útil si voleu reutilitzar un grup o apuntar els membres a la informació actualitzada mitjançant l’enllaç web associat.

Esborrar un grup

Si voleu suprimir un grup, podeu fer clic amb el botó dret del ratolí sobre el nom del grup al tauler esquerre de l'escriptori de Mendeley i triar "Remove group".

Si sou l’únic membre del grup, simplement se us demanarà que en confirmeu la supressió.

Si el grup té altres membres, se us demanarà si voleu transferir la propietat a un altre membre. Si ho feu, l’emmagatzematge del grup s’assignarà al seu compte, en lloc de fer-ho, de manera que pot ser una opció en alguns casos.

Només el propietari del grup pot tancar un grup.

Ho pot fer qualsevol membre del grup amb privilegis d'administrador.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons