Skip to Main Content

Com demanar documents d'altres universitats catalanes amb el PUC

El PUC és el servei de Préstec de llibres existent entre les biblioteques Universitàries de Catalunya (i membres del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)).

4. Renovació i retorn dels documents

Tots els documents es poden renovar fins a 6 vegades sempre que no hagin estat reservats i la renovació es faci dins del termini de préstec. Podeu renovar-los a través d’ El meu compte seguint el procediment habitual de renovació. Vegeu la guia: Com renovar els vostres préstecs.

Heu de tenir en compte que quan feu una reserva per PUC, aquesta apareixerà a la pestanya de reserves de la Universitat Rovira i Virgili fins que el document arriba a la URV. En aquest moment, rebeu un missatge que ja podeu anar a recollir el document al CRAI de campus escollit i, a la banda esquerra de "el meu compte" us apareixarà el nom de la institució que us ha deixat el document.

A partir d'aquest moment, haureu de clicar damunt del nom de la institució per veure i gestionar  les reserves i/o préstecs que teniu amb aquella institució.

 

Podreu diferenciar amb quina institució teniu alguna activitat perquè apareix al costat del nom una icona en forma de quadern de notes. 

Els documents es poden retornar en qualsevol dels CRAI de campus de la URV o bé en qualsevol biblioteca de la institució propietària del document.

En cas de retard en la devolució dels documents, s’aplicarà 1 dia de sense dret a préstec per document i dia de retard, d’acord amb el Reglament del servei de préstec del CRAI URV.

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons