Skip to main content

PUC: Servei de préstec consorciat

El PUC és el servei de Préstec de llibres existent entre les biblioteques Universitàries de Catalunya (i membres del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)).

PUC: Servei de préstec consorciat

 

undefined

 

El PUC és un servei de préstec consorciat gratuït que permet als seus usuaris sol·licitar i tenir en préstec documents d’una altra biblioteca del  Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC).

Les biblioteques universitàries que participen en el PUC són: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Ramon Llull, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Tecnocampus i la Biblioteca de Catalunya.

Els documents es poden sol·licitar via web a través del CCUC (Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya) o presencialment en el taulell d'informació i préstec del CRAI. 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons