Skip to Main Content

Com demanar documents d'altres universitats catalanes amb el PUC

El PUC és el servei de Préstec de llibres existent entre les biblioteques Universitàries de Catalunya (i membres del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)).

Com demanar un PUC via web en 5 passos (infografia)

 

Quan facis una petició per PUC, tingues en compte: 

  • en el formulari de sol·licitud del document, cal fixar-se i triar la Localització de recollida local preferida, que és on es vol recollir el document.
  • el sistema escull automàticament la institució que prestarà el document
  • en cas que el document no es pugui prestar, es rebreu per correu electrònic i de manera gairebé immediata un avís de cancel·lació

Com demanar un PUC via web (explicació detallada)

Des del Cercador del CRAI, feu la cerca del document que us interessi, i del desplegable trieu la opció de cercar al CCUC.

 

Entreu dins la fitxa del document que necessiteu. A la part central trobareu l'apartat "Com aconseguir-lo", aquí heu de cliqueu damunt de Demanar per PUC.  

 

Llavors s'obrirà un formulari de sol·licitud.

Important!!  

  • Tot i que veieu la opció només necessito un capítol o unes pàgines, el PUC no tramita sol·licituds de còpies. 
  • En el formulari de sol·licitud del document, cal fixar-se i triar la Localització de recollida local preferida, que és on es vol recollir el document. 
  • Si es tracta d'un document que té volums, indiqueu quin volum necessiteu

 

Feu clic damunt "Enviar petició" i us apareixerà el missatge " la seva petició s'ha fet amb èxit"

Podeu comprovar que la vostra petició està fet anant a "el Meu compte", la petició us apareixerà a la pestanya de reserves

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons