Skip to Main Content

Aranzadi (Thomson Reuters)

Contingut

undefined

 

Aranzadi és una base de dades jurídica espanyola que inclou: legislació, jurisprudència, bibliografia, projectes de llei, convenis col·lectius, ajuts i subvencions, formularis i diccionari jurídic.

L’apartat de Legislació conté les disposicions estatals, autonòmiques (ambdues a text complet a partir de 1978) i comunitàries (legislació europea des del 1952 fins a l’actualitat. Recull una selecció de disposicions del Diario Oficial de las Comunidades Europeas de les sèries L i C i  documents COM).

L’apartat de Jurisprudència conté totes les sentències del Tribunal Constitucional; la jurisprudència del Tribunal Suprem a partir de l’any 1992 i una àmplia selecció dels anys anteriors; selecció de la jurisprudència dels Tribunals Superiors de Justícia, Audiències Provincials i Audiència Nacional i igualment del Tribunal Europeu dels Drets Humans i del Tribunal de Justícia de les Comunitats Europees.

L’apartat de Bibliografia conté articles a text complet i referències bibliogràfiques.

A més d’aquestes seccions també es poden consultar els apartats de Projectes de Llei d’àmbit estatal, Ajuts i subvencions, Convenis col·lectius, Notícies, Formularis i Diccionari jurídic.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons