Skip to Main Content

1. Guia de recursos d’Enginyeria Informàtica

Bases de dades de l'àmbit temàtic

ACM Digital Library és una base de dades de text complet de documents publicats per l'Association for Computing Machinery. Conté revistes, actes de congressos, publicacions tècniques, newsletters i llibres.

Accedeix-hi

IEEE Xplore Digital Library és una base de dades de text complet amb les publicacions de l’IEEE i IET. Conté revistes, articles, normes i conferències des de 1988 sobre enginyeria elèctrica i electrònica i informàtica.

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

 

MathSciNet - Mathematical reviews on the web és una base de dades bibliogràfica creada per l'American Mathematical Society. Inclou els continguts de la revista Mathematical Reviews (MR) des de l'any 1940. Inclou també referències a d'altres articles i revistes a partir de 1800.  Comprèn totes les àrees de les matemàtiques pures i aplicades, així com de la història de la matemàtica.

 

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Bases de dades multidisciplinàries

SCOPUS és una base de dades multidisciplinar que recull referències bibliogràfiques, resums o el text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Facilita les cites que rep un article, indicadors d’impacte, índex h, quartils, etc.

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Web of Science és una base de dades multidisciplinar que recull referències bibliogràfiques, resums o text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Proporciona eines d’anàlisi per valorar la qualitat de les publicacions: cites, índex h, etc. Inclou tres bases de dades per àrees: Science Citation Index, Social Science Citation Index i Arts & Humanities Citation Index.

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

 

Com cercar bases de dades

  1. Introduïu a la caixa de cerca el nom de la base de dades que us interessi
  2. Limiteu els resultats pel menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Bases de dades"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia de la base de dades que us interessa

 

4. A la pantalla següent, cliqueu el botóper accedir al recurs (us portarà a la base de dades escollida, des d'on podreu començar a fer-hi cerques)

 

Vídeo tutorial: Accedir a bases de dades

1. Introduïu a la caixa de cerca del Cercador, la matèria sobre la qual vulgueu buscar bases de dades

2. Filtreu al menú de l'esquerra per Tipus de Recurs: "Bases de dades"

3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia de la base de dades que us interessi

 

 4. A la pantalla següent, cliqueu el botó  a l'apartat Veure en línia, per a poder accedir al recurs (us portarà a la base de dades escollida, des d'on podreu començar a fer-hi cerques)

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons