Skip to Main Content

1. Guia de recursos d’Enginyeria Informàtica

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Biblioteca ENI proporciona accés al text complet de més de 280 llibres en espanyol sobre sistemes i xarxes, servidors aplicatius, sistemes d’informació, ofimática, disseny i animació CAD/DAO, Web i e-Màrqueting. Per consultar els llibres caldrà identificar-se amb un pseudònim i, opcionalment, una contrasenya.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Lecture Notes in Computer Science (Springer).  Versió electrònica a text complet de la col·lecció de monografies especialitzades en informàtica de l'editorial Springer, des de 1997. Inclou les subcol·leccions "Lecture Notes in Artificial Intelligence" (LNAI) i "Lecture Notes in Bioinformatics" (LNBI).

Accedeix-hi 

O’Reilly Learning Platform, inclou més de 35.000 llibres electrònics, més de 30.000 hores de vídeo, rutes d’aprenentatge, estudis de cas, tutorials interactius, audiollibres i vídeos de les conferències globals d’O'Reilly, sobre informàtica, però també matemàtiques i enginyeria.

Accedeix-hi

 

Springer. Engineering  és una col·lecció de més de 7.000 llibres electrònics sobre Enginyeria de l’editorial Springer, publicats entre 2014 i 2019.

Accedeix-hi 

 

 

Llibres electrònics multidisciplinaris

Ingebook és una plataforma de llibres electrònics i manuals universitaris en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc.

Accedeix-hi

 

 

SpringerLink és una plataforma per accedir als llibres electrònics adquirits a Springer. Podeu refinar les vostres cerques per submatèries: Agriculture, Agricultural Economics, Food Science, Plant Breeding/Biotechnology, Soil Science, etc.

Accedeix-hi

Science Direct és una plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Podeu limitar per matèria

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

Accedeix-hi*

*Filtreu els resultats per “Books” i “Subscribed & complementary.

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO. Podeu limitar per matèria.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons