Skip to main content

Guia de recursos d’Enginyeria Informàtica

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Biblioteca ENI proporciona accés al text complet de més de 280 llibres en espanyol sobre sistemes i xarxes, servidors aplicatius, sistemes d’informació, ofimática, disseny i animació CAD/DAO, Web i e-Màrqueting. Per consultar els llibres caldrà identificar-se amb un pseudònim i, opcionalment, una contrasenya.

Accedeix-hi

Lecture Notes in Computer Science (Springer).  Versió electrònica a text complet de la col·lecció de monografies especialitzades en informàtica de l'editorial Springer, des de 1997. Inclou les subcol·leccions "Lecture Notes in Artificial Intelligence" (LNAI) i "Lecture Notes in Bioinformatics" (LNBI).

Accedeix-hi 

O’Reilly Learning Platform, inclou més de 35.000 llibres electrònics, més de 30.000 hores de vídeo, rutes d’aprenentatge, estudis de cas, tutorials interactius, audiollibres i vídeos de les conferències globals d’O'Reilly, sobre informàtica, però també matemàtiques i enginyeria.

Accedeix-hi

 

Springer. Engineering  és una col·lecció de més de 7.000 llibres electrònics sobre Enginyeria de l’editorial Springer, publicats entre 2014 i 2019.

Accedeix-hi 

 

 

Springer. Intelligent Technologies and Robotics. En període de prova fins al 12 de juny, accediu a la col·lecció de llibres electrònics Intelligent Technologies and Robotics, més de 700 títols publicats des de 2019 dels àmbits següents: Automatització, Intel·ligència computacional, Sistemes integrats, Ciències de la informació, Sistemes intel·ligents i autònoms, Mecatrònica, Robòtica, Tecnologies intel·ligents en àrees de recerca noves i emergents, Intel·ligència ambiental, Big Data, etc.

Accedeix-hi 

Llibres electrònics multidisciplinaris

Ingebook és una plataforma de llibres electrònics i manuals universitaris en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc.

Accedeix-hi

SpringerLink és una plataforma per accedir als llibres electrònics adquirits a Springer. Podeu refinar les vostres cerques per submatèries: Agriculture, Agricultural Economics, Food Science, Plant Breeding/Biotechnology, Soil Science, etc.

Accedeix-hi

Science Direct és una plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Podeu limitar per matèria

A més, per pal·liar l’impacte que l’alerta sanitària per COVID-19 està tenint en les institucions universitàries, Elsevier també s’ha sumat a la iniciativa global de facilitar l’accés als recursos d’informació i posa en obert, durant un període de tres mesos, tots els manuals (Textbooks) disponibles a la seva plataforma Science Direct (més de 250 títols que podeu consultar aquí)

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

Accedeix-hi*

*Filtreu els resultats per “Books” i “Subscribed & complementary.

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO. Podeu limitar per matèria.

Accedeix-hi

Gale eBooksPer donar suport a la comunitat educativa durant l’alerta sanitària del COVID-19, Gale ha obert l’accés a una àmplia varietat de recursos en línia de tots els àmbits temàtics, fins al 30 de juny.

Gale eBooks inclou més de 2.600 llibres electrònics de tots els àmbits temàtics, incloent enciclopèdies i obres de referència.

Accedeix-hi

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el/s terme/s que t’interessi a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format -- Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre podràs baixar-te en PDF tot el llibre sencer i dependrà dels permisos de l’editor. En canvi tots permeten la lectura en línia.

 

 

Videotutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons