Skip to main content

1. Guia de recursos de Psicologia

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Springer. Behavioural Science & Psychology és una col·lecció de més de 800 llibres electrònics sobre Psicologia i Ciències del comportament de l’editorial Springer, publicats entre 2016 i 2018.

Accedeix-hi

Llibres electrònics multidisciplinaris

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO.

Podeu limitar per categoria Psychology.

Accedeix-hi

eLibro Cátedra

Inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials.

Proporciona accés als títols de diferents àmbits temàtics: Psicologia, Educació, Ciències Socials, Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Informàtica, Enginyeries i Ficció.

Per saber quins títols tenim sobre Psicologia cliquem al menú l'opció "Búsqueda Filtrada". Al menú de l'esquerra podem filtrar per Matèria i marcar "Psicología / General". 

També tenim l'opció de triar a Temas "Psicología".

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

IGI-Global InfoSci-Books 

Base de dades que inclou més de 5.500 llibres electrònics sobre diferents àmbits: psicologia, educació, les ciències socials, economia i empresa, dret, comunicació, humanitats, ciència i tecnologia i ciències de la salut.

L'idioma dels llibres és l'anglès. 

 

Accedeix-hi

Guia d'ús 

Science Direct és una plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier (journals i llibres electrònics).

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

Podeu limitar al desplegable Domain pel terme Psychology

Accedeix-hi

 

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el terme o termes que t’interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra per Format - Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre et pots baixar en PDF el llibre sencer, ja que depèn dels permisos de l’editor; en canvi, tots permeten la lectura en línia.

 

 

Vídeo tutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons