Skip to Main Content

Selecció de recursos d'informació multidisciplinaris

Australian Thesis

undefined

Australian Thesis és la base de dades de totes les  tesis disponibles de la biblioteca nacional d’Austràlia. Des del buscador de la pàgina web de la biblioteca nacional d’Austràlia es pot filtrar per tesis i territori així identificar qualsevol de les tesis publicades en territori australià. A l’enllaç (cliqueu sobre la imatge) el filtre ja està aplicat.

Center for Research Libraries

undefined

Center for Research Libraries (CRL) és un consorci internacional de biblioteques universitàries i independents de recerca. Dóna suport a la recerca i l'ensenyament en les humanitats, les ciències i les ciències socials, i posa a la disposició dels acadèmics una gran quantitat de materials de totes les regions del món. Hi ha una pestanya on podem filtrar per tesis doctorals.

DART-Europe E-theses Portal

undefined

DART-Europe és una associació de biblioteques de recerca i de consorcis bibliotecaris que treballen conjuntament per a la millora de l'accés global a les tesis doctorals europees.

Pretén facilitar als investigadors un únic portal europeu per a l'accés a tesis electròniques, i treballen per a influir en futurs desenvolupaments europeus sobre aquest tipus de documents. Ofereix als seus socis un fòrum europeu per a qüestions relacionades amb les tesis electròniques

Dissertation.com

undefined

Dissertation.com és una plataforma de Universal-publishers que es va crear el 1997 per a proporcionar als estudiants, investigadors i al públic en general accés de baix cost a importants treballs acadèmics. Des de llavors ha posat a disposició de tothom centenars de tesis en línia.

EThOS British Library

undefined

EThOS és el servei nacional de tesis del Regne Unit que té com a objectiu maximitzar la visibilitat i la disponibilitat de les tesis de recerca doctoral del Regne Unit. Proporciona un registre nacional de totes les tesis doctorals cedides per institucions d'educació superior del Regne Unit .

Konstanzer Online-Publikations-System

undefined

Konstanzer Online-Publikations-System (KOPS) és el repositori Institucional de la Universitat de Konstanz. Ofereix l'oportunitat de publicar documents electrònics a Internet perquè puguin ser buscats específicament. Es poden realitzar cerques de text complert, examinar la bibliografia i ingressar les publicacions com a entrada bibliogràfica o com a text complet. Totes les entrades estan disponibles en línia gratuïtament i a llarg termini.

National Library of Canada

undefined

National Library of Canada és la base de dades de totes les tesis disponibles de la biblioteca nacional de Canada. Conté més de 425,000 tesis canadenques des de 1965. Proporciona accés gratuït a més de 200,000 tesis en línia a text complet.

Networked Digital Library of Theses and Dissertations

undefined

La Networked Digital Library of Theses and Dissertations (NDLTD) és una organització internacional dedicada a promoure l'adopció, creació, ús, difusió i preservació de tesis i dissertacions electròniques. Inclou recursos per als administradors universitaris, bibliotecaris, professors, estudiants i públic en general. Disposa informació bibliogràfica de gairebé de 6 milions documents.

OATD

undefined

OATD és un recurs on es poden trobar tesis de postgrau d'accés obert publicades a tot el món. Les metadades (informació sobre les tesis) provenen de més de 1100 col·legis, universitats i institucions de recerca. OATD actualment indexa 5.091.822 tesis. Es poden realitzar diversos tipus de visualitzacions, com per exemple per publicació, regió, idioma o camp d’estudi.

ProQuest Dissertations & Theses

undefined

ProQuest Dissertations & Theses.  Les col·leccions de ProQuest comprenen sis segles, abracen totes les disciplines i diversos tipus de contingut, proporcionant la col·lecció de tesis més gran del món. Per accedir a les tesis a text complet s’ha de pagar.

SOSIG: Social Science Information Gateway

undefined

SOSIG: Social Science Information Gateway és una plataforma que facilita als investigadors i científics socials bases de dades centralitzades i organitzades que proporcionen un fàcil accés a fonts d'informació rellevants. Classificada d'acord amb la Classificació Decimal Universal (UDC), cobreix totes les ciències socials.

TDX (Tesis Doctorales en xarxa)

undefined

TDX (Tesis Doctorals en Xarxa) és un repositori cooperatiu que conté, en format digital, tesis doctorals llegides a les universitats de Catalunya i d'altres comunitats autònomes. La consulta de les tesis és d’accés lliure i permet realitzar cerques al text complet, per autor/a, director/a, títol, paraules clau, universitat i departament on s'ha llegit, any de defensa, etc. Conté més de 31.000 tesis a text complet.

TESEO (Tesis doctorales publicadas en España)

undefined

Teseo és el fitxer central de tesis doctorals d'Espanya. La web és gestionada pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'Espanya i està en servei des de 2011.

Més de 80 universitats i centres de doctorat de totes les disciplines d'Espanya connecten les seves tesis doctorals a través del sistema

També ofereix allotjament de revistes en edició electrònica.

Theological Research Exchange Network (TREN)

undefined

Theological Research Exchange Network (TREN) és una biblioteca amb més de 24.000 títols de tesis teològiques de 147 institucions diferents. Els títols poden sol·licitar-se en línia a través del sistema de cerca i comandes. També posa a disposició documents de conferències presentats en reunions anuals de diverses societats acadèmiques.

Theses.fr

undefined

Theses.fr és la web que emmagatzema el fitxer central de les tesis doctorals de les universitats de França. Aquest repositori proporciona un punt d'entrada per a totes les tesis doctorals en curs a França i totes les tesis premiades a França, disponibles en qualsevol format. No es pot accedir a totes les tesis, depèn dels permisos que hagin donat els autors o autores. 

University of Michigan “Deep Blue”

undefined

University of Michigan Deep Blue és el repositori institucional i la base de dades de tots els treballs que es realitzen a la Universitat de Michigan. Es pot explorar o buscar el contingut de Deep Blue a través de les opcions en la barra lateral de cada pàgina.

University of Stuttgart “Opus”

undefined

OPUS és el repositori institucional de la Universitat de Stuttgart. Tots els membres de la Universitat de Stuttgart poden publicar documents que són d'accés obert i permanent per a la recerca i l'ensenyament en línia.

OPUS pot buscar textos complets i carregar les seves publicacions de manera ràpida i senzilla.

WorldCat Dissertations and Theses

undefined

WorldCat Dissertations and Theses és una base de dades de totes les tesis disponibles de WorldCat. La plataforma WorldCat és el catàleg en línia d'OCLC (Online Computer Library Center), considerat el catàleg OPAC més gran del món, on s’hi allotjen dades de més de 10.000 biblioteques públiques i privades de tot el món.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons