Skip to Main Content

Selecció de recursos d'informació multidisciplinaris

Cambridge Ebooks

Dóna accés a més de 6.500 llibres electrònics o capítols de llibres multidisciplinaris d’aquesta editorial.

Ebook collection (Ebscohost)

 

Plataforma que proporciona accés a 1.191 llibres subscrits i a 3.453 de lliure accés. La majoria dels títols estan en anglès .

eLibro Cátedra

La col·lecció eLibro Cátedra inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials. Inclou títols de tots els àmbits temàtics: arquitectura, urbanisme i disseny, belles arts, ciències biològiques, ciències de la informació i de la comunicació, ciències de la salut, ciències econòmiques,  ciències exactes i naturals, ciències socials, informàtica, enginyeries, psicologia i ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres. Per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al dispositiu.

Ingebook

Plataforma de llibres i manuals universitaris en streaming. Inclou més de 2.200 llibres electrònics en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc. Es poden consultar els títols disponibles per àrees temàtiques: arquitectura i enginyeria, ciencies socials i educació, ciències de la salut, dret, economia i empresa, humanitats, informàtica i també disposa d’un apartat de revistes de divulgació.

O’Reilly

 

Inclou més de 35.000 llibres i més de 30.000 hores de vídeo i tutorials interactius d'informàtica, disseny, web, negocis, carrera professional, hobbies i viatges.

OAPEN

undefined

Plataforma que inclou més de 2.000 llibres electrònics acadèmics europeus en accés obert i amb control de qualitat de revisió per parells. Les àrees de coneixement principals son les humanitats i les ciències socials, encara que també incorporen temàtiques com arquitectura, urbanisme, medi ambient, medicina, entre moltes altres. Majoritàriament en anglès, però també en altres llengües.

ProQuest Ebook Central

Servei d'accés al text complet d'una selecció multidisciplinària de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir

Science Direct

Science Direct és la plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Més de 2.300 llibres electrònics multidisciplinaris. Podeu limitar per matèria.

Springerlink e-books

 

Plataforma editorial que ofereix accés a llibres electrònics adquirits a Springer de les àrees de biomedicina, química, informàtica, enginyeria física, ciència dels materials, ciències socials, humanitats, història, lingüística, filosofia i geografia, entre d'altres.

Unebook

undefined

Plataforma de les editorials universitàries espanyoles creada per la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles i les 66 editorials científiques que integren l'associació per comercialitzar els llibres universitaris espanyols arreu del món i en tots els formats: paper, electrònic i impressió sota demanda

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons