Skip to main content

Selecció de recursos d'informació multidisciplinaris

Academic Search Ultimate (EBSCO)

Dóna accés a una col·lecció de revistes de qualitat a text complet, informes i llibres electrònics de totes les disciplines.

Britannica Academic Resources

undefined

Base de dades des d'on es pot accedir a diferents recursos generals de referència; articles, imatges, vídeos, llibres, entre d'altres. Britannica Academic proporciona una forma ràpida i senzilla d'accedir a informació completa i d'alta qualitat per a moltes disciplines i assignatures. Més informació

Dialnet

 

Dialnet és un dels portals bibliogràfics més grans del món, i especialment, recull la producció científica feta en llengua castellana. Centrat fonamentalment en els àmbits de les Ciències humanes, jurídiques i socials, us permetrà consultar articles de revistes, tesis doctorals, llibres, capítols de llibres, etc. Inclou 1.504.204 documents a text complet.

Dimensions

 

                                                      undefined

Recull més de 900 milions de cites acadèmiques disponibles gratuïtament i ofereix més de 9 milions d’articles en accés obert. És un producte de col·laboració entre sis empreses de Digital Science(Altmetric, Digital Science Consultancy, Figshare, Readcube, Symplectic y ÜberResearch) i més de 100 investigadors  universitats amb l’objectiu de fer la investigació més accesible.

Gale

Per donar suport a la comunitat educativa durant l’alerta sanitària del COVID-19, Gale ha obert l’accés a una àmplia varietat de recursos en línia de tots els àmbits temàtics, fins al 30 de juny. Inclou els següents recursos:

  • Gale Academic OneFile inclou articles de revistes acadèmiques, vídeos, podcasts i imatges de les següents disciplines: Biologia, Química, Criminologia, Economia, Ciències ambientals, Història, Màrqueting, Ciència política i Psicologia.
  • Gale in Context: Global Issues. Més de 400 portals temàtics d’informació rellevant i actualitzada sobre esdeveniments i temes d’importància internacional.
  • Gale in Context: Science. Més de 650 portals sobre temes científics, que integren publicacions, vídeos, experiments, i més.

Índices CSIC

Base de dades multidisciplinar del CSIC que recopila i difon articles d’investigació publicats a revistes científiques espanyoles (no inclou les revistes editades fora d’Espanya).

ProQuest

Plataforma que permet cercar conjuntament a quatre recursos diferents: ProQuest Central, Academic Complete, Academic Video Online i ProQuest Dissertations & Theses Global. Inclou més de 180.000 documents, articles de revistes, llibres electrònics, tesis doctorals, notícies, vídeos i fonts primàries, tot consultable des d’un únic lloc.

Scopus

Base de dades multidisciplinar que recull referències bibliogràfiques, resums o el text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Facilita les cites que rep un article, indicadors d’impacte, índex h, quartils, etc. 

Web of Science

Base de dades multidisciplinar que recull referències bibliogràfiques, resums o text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Proporciona eines d’anàlisi per valorar la qualitat de les publicacions: cites, índex h, etc. Inclou tres bases de dades per àrees: Science Citation Index, Social Science Citation Index i Arts & Humanities Citation Index.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons