Skip to Main Content

Selecció de recursos d'informació multidisciplinaris

Academic Search Ultimate (EBSCO)

Dóna accés a una col·lecció de revistes de qualitat a text complet, informes i llibres electrònics de totes les disciplines.

Dialnet

 

Dialnet és un dels portals bibliogràfics més grans del món i, especialment, recull la producció científica feta en llengua castellana. Centrat fonamentalment en els àmbits de les ciències humanes, jurídiques i socials, us permetrà consultar articles de revistes, tesis doctorals, llibres, capítols de llibres, etc. Inclou 1.504.204 documents a text complet.

Dimensions

 

                                                      undefined

Recull més de 900 milions de cites acadèmiques disponibles gratuïtament i ofereix més de 9 milions d’articles en accés obert. És un producte de col·laboració entre sis empreses de Digital Science (Altmetric, Digital Science Consultancy, Figshare, Readcube, Symplectic i ÜberResearch) i més de 100 investigadors d'universitats, amb l’objectiu de fer la investigació més accesible.

Índices CSIC

Base de dades multidisciplinària del CSIC que recopila i difon articles d’investigació publicats a revistes científiques espanyoles (no inclou les revistes editades fora d’Espanya).

Scopus

Base de dades multidisciplinària que recull referències bibliogràfiques, resums o el text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Facilita les cites que rep un article, indicadors d’impacte, índex h, quartils, etc. 

Web of Science

Base de dades multidisciplinària que recull referències bibliogràfiques, resums o text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Proporciona eines d’anàlisi per valorar la qualitat de les publicacions: cites, índex h, etc. Inclou tres bases de dades per àrees: Science Citation Index, Social Science Citation Index i Arts & Humanities Citation Index.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons