Skip to Main Content

Com citar amb l'estil de l'American Psychological Association (APA)

Es descriu l’estil de l’American Psychological Association (APA)

2. L'estil de l'American Psychological Association (APA)

En aquesta guia us proposem l’estil de l’APA. Sorgit inicialment com les instruccions per presentar articles a revistes d’antropologia i psicologia d’una editorial, actualment s’utilitza en la majoria de les publicacions de ciències socials.

La informació està extreta de: American Psychological Association. (2020). Publication Manual of the American Psychological Association. (7th ed.) Washington: APA. El podeu consultar al CRAI. També teniu disponible la versió en castellà: Remolina Gallego, O. F., Seubert Ravelo, A. N., & Moreno Zarco, G. (2021). Manual de publicaciones de la American Psychological Association (4ª ed. en español, de la 7ª ed. en inglés). Ciudad de México: El Manual Moderno. El podeu consultar al CRAI.

A continuació teniu els models de citació més habituals i, entre claudàtors, la pàgina del manual on trobareu l’explicació de l’exemple per elaborar la bibliografia. La tipologia de documents és molt àmplia, per tant, us recomanem consultar el manual per resoldre qualsevol dubte.

Quan citeu una obra dins del text la forma habitual serà (Cognom Autor, Any), però podeu consultar exemples concrets a les pàgines 261-269 del manual.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons