Skip to Main Content

Setmana Internacional de l'Accés Obert: 2021

La Setmana de l'accés obert és un esdeveniment anual de difusió del contingut acadèmic centrat en l'accés obert i temes relacionats.

Introducció

La Setmana de l'accés obert és un esdeveniment anual de difusió del contingut acadèmic centrat en l'accés obert i temes relacionats. Es realitza a escala mundial durant la darrera setmana completa d'octubre en multitud d'ubicacions tant en línia com presencialment. Les activitats inclouen conferències, seminaris, simposis, anuncis d'alliberament de continguts o altres fites rellevants relacionades amb l'accés obert.

La Setmana d'accés obert té les seves arrels en el Dia Nacional d'Acció per a l'Accés Obert del 15 de febrer de 2007, organitzat als Estats Units pels Students for Free Culture y per la Alliance for Taxpayer Access. El 2008, es va designar el 14 d'octubre com a Open Access Day, i l'esdeveniment es va convertir en global. El 2009 es va ampliar a una setmana, del 19 al 23 d'octubre. A partir de 2011, es duu a terme l'última setmana completa d'octubre de cada any.

Oferta formativa

Curs d'autoformació al Campus Virtual:            

Webinaris:

Joc accés obert

Segueix-nos a les xarxes socials!

Enllaç al perfil d'Instagram del CRAI     Enllaç al perfil de Facebook del CRAI   Enllaç al perfil de Youtube del CRAI

Objectius de Desenvolupament Sostenible

   

Eines de ciència oberta

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons