Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Setmana Internacional de l'Accés Obert 2020: Home

La Setmana de l'accés obert és un esdeveniment anual de difusió del contingut acadèmic centrat en l'accés obert i temes relacionats.

Setmana Internacional de l'Accés Obert 2020

Oferta formativa

Observatori de l'accés obert

Aquest observatori té per objectiu fer el seguiment de l'estat de l'Accés Obert a les universitats catalanes. Actualment, les fonts d'informació utilitzades són Web of Science (WoS) i Scopus.

 

Joc virtual de l'accés obert

Des del CRAI, hem creat un joc virtual de l'accés obert, en el qual poden jugar fins a quatre persones en una sola partida. Accedint-hi torbaràs més de vint preguntes per passar una bona estona i saber una mica més sobre l'accés obert.

Setmana de l'accés obert 2019 (Open Acces Point als CRAI)

Micro-Mooc sobre ciència oberta 2019

Micro-MOOC sobre ciència oberta impartit íntegrament a través de Twitter amb motiu de la Setmana Internacional de l'Accés Obert 2019.

  • Conceptes bàsics sobre ciència oberta
  • Publicacions en accés obert
  • Dades en obert
  • Recerca participativa
  • Avaluació de la recerca

 

OPEN - Ajuts per publicar articles científics en accés obert

Segueix-nos a les xarxes socials!

         

Objectius de Desenvolupament Sostenible

   

Eines d'Accés Obert

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons